Târgu Mureş
23 Apr, Tuesday
17° C
TOP

Balul bobocilor Universitatea Petru Maior

Nici nu s-a încheiat bine sesiunea balurilor bobocilor ale liceelor mureşene, că dau năvală peste noi balurile universităţilor.

Toamna mereu e aglomerată cu tot felul de evenimente şi cum zicea şi Mihai, se pare că oraşul nostru e tot mai solicitat pentru concerte şi alte spectacole deşi nu ne lăudam cu un număr extraordinar de mare de studenţi. O fi calitatea oamenilor, eu aşa zic.

Anul trecut am fost invitaţi la balul UPM; ţin minte că atunci am luat primul meu interviu Cătălinei Demeny, câştigătoarea concursului de Miss. Apoi a fost concertul lui Puya şi nu vă puteţi imagina cât de ultra giga mega protejat era de bodygarzi, că nu puteai nici măcar să respiri în jurul lui, de teamă să nu fie infestat cu microbii noştrii. Eu zic că nu a fost nici o pierdere pentru mine :).

Dar, să nu deviez prea tare de la subiect. Anul acesta balul UPM are loc în data de 30 noiembrie 2012, începând cu ora 17.00 la Teatrul Naţional, iar după spectacolul propriu zis are loc un concert live, sper eu, al formaţiei VUNK, formaţie care stă de fapt pe fundaţia fostei trupe VANK, desfiinţată în 2008 şi reînfiinţată apoi sub numele de VUNK de către solistul Cornel. Ei au intrat la un moment dat într-un con de umbră, dar au reuşit o surescitare miraculoasă şi au devenit din nou cap de afişe. Concertul trupei VUNK, care sper să aibă în playlist şi piese mai vechi din era VANK (remember Regele Şoselelor), va avea loc în Club Tineret. Sper doar să nu fie iar vreun  eşec şi să fie sala pe jumătate goală, nu de alta dar ştim sigur că în club Tineret, există cel puţin un precedent în acest an :).

Biletul costă 20 de lei teatru+ club şi 15 lei doar club. Aici aveţi evenimentul pe fb, unde puteţi afla orice altă informaţie aveţi nevoie.

 

Comments (2)

 • anonymus

  A fost mai naspa dacat se putea inchipui.si nu pe jumate a fost goala sala.ci aprope de tot.anu acesta am fost prima data(poate si ultima data) dar a fost o dezamagire toatal.naspa balu la upm…mare rusine…

  reply
  • mihai

   acuma depinde… nu a fost cel mai prost bal, asta pot sa iti zic sigur. In rest… tine si de timing… a fost pus foarte prost. intr-o vineri libera inainte de 1 decembrie. :))

   reply

Post a Comment