Târgu Mureş
15 Jul, Monday
30° C
TOP

Bass Turbat

Câţi dintre voi au auzit despre Bass Turbat? …. Amândoi puteţi merge la articolul următor.

Restul rămâneţi pe poziţii că sunt pe cale să mă fac de râs din nou scriind despre subiecte pe care nu le pricep deloc. Pe 26 Decembrie adica prima zi după ziua de Crăciun va fi un mega party cu Bass Turbat. Pe lânga faptul că va fi muzică cu mult bass există şi un fel de trupă de DJ numită Bass Turbat. Umblă zvonul prin târg  că în materie de DubStep ei ar fi alpha şi omega , miezul, mesia în România.

Din videoul de mai jos îmi dau seamă că ei pun muzică în locurile unde merg copile cu neuronii zăpăciţi de de substanţe care vor să facă sex. But it’s fine for me. Nu e nicio problemă cât timp copilele au 18 ani. Aşadar dacă aveţi chef de prospături sau poate sunteţi unul din cei  doi de la începutul articolului şi chiar vă place muzica proastă sunteţi aşteptaţi pe 26 ianuarie la sala ASA să vă rupeţi capul pe Bass Turbat.

Deschiderea serii o va face cunosctul cantautor de muzică de cameră Dj Sauce iar încheierea o va face cu muzică de adormit bebeluşii DJ Shiver.(evident sunt glume foarte subtile şi connaiseurii ştiu despre ce e vorba)

Numărul de bilete e uber ultra limitat aşa că trebuie să-l sunaţi pe alex cunoscut şi ca DJ Sauce.  biletul e 10 Ron , sunt available 300 de toate.

Pagina eventului şi numărul de telefon al lui alex aici.

Video

Comments (3)

 • ce rahat de videoclip

  reply
 • Din cauza la piesa asa? :))

  reply
 • Clau

  Ce articol ! Dar ce articol cool ! ce frumos le zici tu cateodata mai Mihai !

  si nu ma pot abtine sa nu-i spun lui SHVR ca ar fi bine sa ne spuna si noua unde e LOCUL asta “piesa asa” !!! :)))))))))))

  reply

Post a Comment