Târgu Mureş
22 May, Wednesday
17° C
TOP

Bazinul olimpic de la Weekend

De vreo o lună merg săptămânal la bazinul olimpic din weekend. La balon.  Sincer eu nu prea susţin chestiile făcute de primărie dar asta e cea mai deşteaptă şi faină chestie.

Avem spa-uri unele unele chiar foarte bune printre cele mai bune din Transilvania dar spa-ul e pentru mosulici anchilozaţi cu bani şi piţipoance. Am fost la Apollo cândva… dar acolo nu ai ce să înoţi. acolo mergi la saună şi faze. deci nu e de mine…

Dar de când am fost la balon m-am îndrăgostit. Bazin olimpic de 50 de m , apă relativ rece(27 de grade or so) prea caldă pentru mine, puţină lume în weekend poţi să înoţi de te spargi. Primele două zile a fost mai greu până şi-a reamintit organismul că am făcut sport de performanţă cândva. Şi încă mă dor rinichii după primele două trei ture de înnebunesc. Dar după ce îmi intru în ritm… sunt ca un peşte. nu mă mai satur.

Singura chestie ar fi în timpul săptămânii că sunt foarte multe grupe de copii după-masa seara la antrenament de înot , polo , plus echipa mare de polo şi se aglomerează treaba. Dar dacă mergeţi mai devreme găsiţi câte un culoar liber sau dimineaţa sau pe la prânz cred că e gol.

Mă gândesc să-mi fac abonament că e 70 de lei cu 15 intrări şi 90 de lei cu 30 de intrări, altfel e 9 lei intrarea şi nu e prea rentabil dacă vrei să mergi de mai multe ori pe săptămână.

Am uitat să vă zic, că au dulpioare, duşuri decente, apă caldă, uscătoare de păr peste tot. e chiar civilizat… acuma nu ştiu cât îi ţine dar trebuie profitat. Să vă luaţi totuşi ochelari de înot că apa e cu super mult clor şi vă pişcă de înnebuniţi.

Am şi câteva poze 🙂

Post a Comment