Târgu Mureş
17 Jun, Monday
17° C
TOP

Bilete Gratis la Peninsula

Eu ştiu că e cel mai fain festival de muzică din România. De departe…

Şi pentru nivelul la care e festivalul merită anumită sacrificii … dar poate nu la toată lumea e la îndemână să dea aproape 200 de lei pe un bilet plus mâncare şi bere şi cheltuieli de deplasare la festival.  Şi pentru că tot mă învârt în această lume 2.0 cunosc câţiva oameni care au primit access la Peninsula ca noi dar care din varii motive nu vor ajunge la festival.

Iar pentru că trebuie să facă o cronică de festival doar  pentru asta au primit acreditările ei le vor oferi unor persoane care să meargă în locul lor. Așa că dacă vreți să ajungeți la festival scrieți-le un comentariu și poate vă aleg pe voi.

Menționez că acreditările de presă vă dau acces la conferințele de presă, Front stage pentru poze , backstage, cât și la centrul de presă unde aveți internet și calculatoare.

cei trei sunt: Ciulea , Florea Cristian , și unul din oltenii mei preferați Nebunia 

Comments (19)

 • Mersi 🙂 cu toate ca imi pare rau ca nu ajung la un asemenea eveniment, chiar e normal sa trimit pe cineva in locul meu 😀 asa ca va astept sa comentati 🙂

  reply
 • CMGeorge

  Eu sunt pregatit de Rockuiala. Mai imi lupsesc doar biletele 🙂

  reply
 • oneanicu

  Vreau sa ma duc cu prietena sa vada si ea ce inseamna Peninsula ,cum 4 zile uiti de tot si cea mai mare grija pe care poti sa o ai este ca nu mai sti unde ai lasat paharul cu bere. Din pacate “nu la toată lumea e la îndemână să dea aproape 200 de lei pe un bilet”

  reply
 • Buna ! Va rog frumos daca puteti sami oferiti un bilet la peninsula as fi vesnic recunoscator deoarece iubesc festivalul si probabil va fi ultimul pentru mine deoarece de la anu academia de politie ma astepta unde distractia este exculsa !

  Va multumesc anticipat, Robert

  reply
 • Mersi mult pentru promovare!

  reply
 • Festivalul Peninsula l-a intrecut pe cel de la Sziget? 🙂

  reply
 • Cristi

  I feel lucky : )

  reply
 • Gabi Tamas

  Buna. As dori sa cunosc atmosfera de la festival pentru ca anii trecuti nu am putut sa ma duc, iar trupele de acum sunt foarte bune. Am auzit povesti, am citit comentarii pozitive, deci ma pot astepta la ce-i mai bun. Va rog frumos, daca puteti, sa-mi acordati sansa de a participa la festival si de a-mi indeplini un vis. 🙂

  reply
 • blabla

  tot ce pot spune e ca vreau sa fiu acolo. acum voi vedea ce noroc sau putere de convingere am!

  reply
 • Danutza

  Buna, anul acesta m-am hotarat destinatia mea de concediul e la Peninsula, o sa fie concediul perfect, daca o sa am si bilet :p de restul ma ocup eu, cortul e pregatit, am rezerve de energie cat sa-mi ajunga pentru cat mai multe concerte si evenimente:)
  Asa ca va rog sa ma ajutati sa am parte de el….daca nu eu voi ce-a campata in fata, la intrare, cersind bilet…

  reply
 • cand o sa stim castigatori ? sa stiu daca pot impacheta :X :))

  reply
 • Maria

  Sper ca nu este prea tarziu.Am 20 de ani si sunt studenta in Cluj la medicina.Am fost de 2 ori la festival si mi-a placut la nebunie.Anul acesta,stau mai prost cu banii,dar as dori sa merg la festival,impreuna cu iubitul meu,de care in ultima vreme m-am indepartat din cauza programului meu incarcat de la scoala.Va rog frumos sa fiti binevoitori si sa ne dati noua 2 din biletele puse la bataie,si va voi fi vesnic recunoscatoare ca ma ajutati sa-mi restabilizez relatia,prin distractie si timp petrecut cu iubitul meu.Cand voi ajunge medic,va voi consulta si eu pe voi gratuit.:)Nu o sa uit de gest.

  reply
 • alina ciubuca

  Va salut. Am 30 de ani si sunt o rocker-ita inflacarata :). Nu am mers la acest festival niciodata deoarece nu mi-am permis. Poate ca, datorita voua, anul acesta voi avea deosebita placere. Rock on!! \_/

  reply
 • deci niciun castigator pana acum ?

  reply
 • Tocmai am avut o experienta foarte neplacuta cu niste bilete castigate de altcineva…. nu sunt transmisibile.
  Nu m-ar mira sa fie si in acest caz la fel!

  reply
 • Cred ca nu m-ai inteles!
  Spuneam ca unii dintre cei care ofera aceste bilete nu accepta ca ele sa fie acordate altcuiva, indiferent de motive.

  reply

Post a Comment