Târgu Mureş
02 Jun, Friday
17° C
TOP

Billion-Star HOTEL

Billion Star Hotel este un film realizat în regia lui Alecs Năstoiu, avându-i în rolurile principale pe Rudy Moca, Nicu Mihoc , Dan Radulescu și Teo Marton.

Este reconstituirea dramelor sufletești a trei personaje aparent ciudate – Sică Generalu’, Panait Surdu și Arthur Popescu, care se întâlnesc într-un moment zero, într-un tren al vieții. Este o poveste cârpită din povești, spusă cu răbdare de Tata Rudi unui puști “atent” care “înfulecă” povestea și, cu minuțiozitate, ordonează piesele acestui puzzle cu mii și mii de stele pe el.


Lungmetrajul a câștigat premiul pentru cel mai bun film străin, la “US Hollywood International Film Festival”, unde a concurat cu alte 700 de pelicule din întreaga lume. Are, deja, nenumerate premii și alte nominalizări care, sperăm, că vor aduce filmului alte multe premii și aprecieri.

Trebuie să fim, oarecum, mândrii pentru faptul că regizorul Alecs Năstoiu și producătorul Ovidiu Vasu au ales pentru tragicomedia lor jud. Mureș și Bistrița drept locații.

Nu vă voi oferi rezumatul lungmetrajului pentru că vreau să trezesc în voi curiozitatea și să vă stimulez să mergeți la cinema să îl vedeți! 😀

Billion Star Hotel v-a rula pe marile și micile ecrane în ziua de 19.02.2016 la Cinema City și Cinema Arta de la ora 16:00!

Be there!!

Post a Comment