Târgu Mureş
12 Apr, Friday
20° C
TOP

Booha Party

Poate aţi aflat deja săptămâna viitoare pe 29 la Tg mureş va fi cea mai nebună petrecere din câte a văzut oraşul nostru, Booha , The real College Party. Locul unde se va ţine e deocamdată secret , accesul se face pe bază de invitaţie, Locurile sunt limitate la 300… Daca sunteti acceptati o sa aflati cum puteti sa va platiti braţările, costă 30 de lei.

UPDATE: Daca ati fost acceptati ridicati bratarile de la cafeneaua Kaldi din piata Teatrului nr 10. Deasupra la Square #7.

Salut!

 

Guess who’s town!!? Booha College Party vine pentru prima data la Targu-Mures! Vino sa iei parte la The Real College Experience, joi, 29 Martie 2012 de la ora 22. Te asteptam cu un party ca-n American Pie cu drinking games, concursuri cu premii, o locatie neconventionala, muuult alcool moca si super muzica pusa de DJ Missile si Goranga.

 

Cum poti pune mana pe o invitatie? Destul de simplu! Intra pe pagina noastra de Facebook ( facebook.com/booha) si completeaza formularul de inscriere. Sau mai simplu intra direct pe link-ul asta:  http://on.fb.me/tgmures29martie . Daca mai sunt locuri si intri in profilul nostru, vei primi in scurt timp un mail si un sms de confirmare in care vei primi toate informatiile despre locatie, de unde si cum poti iti poti cumpara bratara cu care poti intra la petrecere.

 Locurile sunt limitate, deci trebuie sa te grabesti ca sa poti pune mana pe una dintre cele 300 de invitatii pentru petrecere!

 

Stay mad!

 

Booha College Staff

 

 

P.S. Poti vedea poze si video-uri de la alte party-uri pe http://booha.ro/party sau pe http://facebook.com/booha   

Ediţia a doua pe 1 noiembrie 2012. 

Post a Comment