Târgu Mureş
21 Jul, Sunday
21° C
TOP

Ultimele informații – Burn anunță cu mândrie: Clujul are festival !!

Muzică electronică, scene experimentale, skate, BMX, role, un castel, un lac, o moară și mult burn!

3 zile, 4 scene, un set-up de skate, BMX și role, peste 80 de artiști internaționali și locali plus o locație tipic transilvăneană – așa se anunță cel mai nou festival al verii – Electric Castle – powered by burn !

Morcheeba, Pendulum, FeedMe, Telepopmusik, Fritz Kalkbrenner, Dope D.O.D.,  Dub Pistols și numai cu genul acesta de nume o să o țină până ajungem toți să numărăm 80 de concerte care vor anima, timp de 3 zile, domeniul de la Castelul Banffy din Bonțida.

Alături de cele mai noi și progresive expresii din muzică și sport, burn atacă și Electric Castle cu o serie de happening-uri.

 burn aduce la Electric Castle o scenă dedicată exclusiv genului experimental – scena indoor The Mill, unde, pe tot parcursul festivalului, vor avea loc proiecții de film, workshop-uri de producție muzicală – susținute de expertul în live visuals și creative works Daxx – și workshop-uri media&visuals&arts – oferite de AMB.  Puțin după căderea serii, pe scena The Mill vor urca artiști precum Dannilov, Liar, 7th Sphere Project, Arme, WRK, Alex Chronic etc.

The Mill experimentează și la line-up. MYSTERY ARTIST e  un artist român,  precursor al muzicii electronice locale, a cărui identitate va fi dezvăluită sâmbată noapte, la ora 12.00, odată cu primele note ale setului său.

Pe lângă concursurile de skateboarding, BMX și role – scena Street Heroes va oferi și lecții de graffiti, skate și bmx pentru începători!

În România, burn susține comunitățile de skateboard, bmx, snowboard și muzică electronică, urmărind în primul rând creșterea performanței prin creativitate.

Salvează data: 21 – 23 iunie, pune pe GPS locația: Castelul Banffy, la 30 de km de Cluj-Napoca.

Acestea sunt ultimele informații cu care vin ! Ne vedem acolo, da?!

Post a Comment