Târgu Mureş
09 Jun, Friday
19° C
TOP

C&A salută tîrgumureșenii

Cu entuziasm le urez bun venit pe piața tîrgumureșeană și mulți clienți! 😀

Astăzi, împreună cu trei mari bloggerițe mureșene și cu Emanuel Iuhas, PR & Event Specialist at C&A (o persoană foarte faină și friendly), am vizitat magazinul C&A Tîrgu Mureș care se va deschide joi, 21.04.2016.

Magazinul are o suprafață de aprox.1200mp, este plăcut amenajat în sensul că are mult spațiu liber (nu te strecori printre rânduri și lume), este bine împărțit pe categorii, este luminos și primitor.

IMG_8790

Din respect față de clienții săi, C&A pune confortul, ușurința și, să o spun fără a vrea să discriminez bărbății, femeia în prim plan.

În partea stângă a magazinului veți găsi linia young dedicată tinerilor tîrgumureșeni. Aceasta este reprezentată de haine colorate viu sau pastelate, înflorate, cu linii mai mult sau mai puțin simple, lejere, plăcute la atingere, materialele vorbind pentru acestea. Prețurile sunt tinerești, accesibile 😀

Partea dreaptă este dedicată femeii adulte, femeii casual sau celei business. Aici mi-a plăcut foarte mult joaca de culori vii, plăcute ochiului critic, fie că sunt calde sau reci ele se mixează perfect, ținuta aleasă fiind, negreșit, una atrăgătoare, lejeră, potrivită diferitelor ocazii. Simplu și ușor de asortat! Imprimeurile geometrice pentru ținutele fresh nu lipsesc din magazin!

IMG_8805

Magazinul încearcă să cuprindă cam toate mărimile, având expuse și mărimile 48-50 într-o linie specială, plăcută, lejeră și completă. Doamnelor, am văzut o pereche de jeans foarte faină acolo!! Check them out!

Dacă până acum în toate magazinele orașului sectorul dedicat bărbaților ocupa câteva răftulețe sau o mică parte, ascunsă, din magazin, C&A schimbă acest aspect și pregătește bărbaților un sector destul de mare. Jeans, multe cămăși, t-shirt, jackete, accesorii, bermude, costume, încălțăminte, pulovere…you name it!! Așadar…man, shopping is 4 u 2 @ C&A!! 😀

IMG_8788

În spatele magazinului, lângă bărbați, este cel mai frumos, jucăuș, înflorat, colorat, plăcut, tânăr și plin de viață sector, cel al copiilor!! 😀 I just love it!!

Linia baby & kids, 0-16 ani, este pus și simplu adorabilă!! Hăinuțe, papucei, accesorii toate sunt foarte frumoase, calitativ superioare.

IMG_8798

Fiecare dintre noi a rămas fixată pe o anumită geantă, pereche de ochelari sau sandale pe care le vom “ataca” joi la inaugurare!! Genți -mici, medii, mari – mai mult sau mai puțin complicate, portofele, ochelari de soare, curele, eșarfe, dresuri… sandale cu toc sau platformă, balerini, sunt toate piese ale must have-ului C&A! Să nu uit: nu lipsesc costumele de baie și jeansii high waist, push up, cropped..!!

O să las pozele să vă mai vorbească! Eu sper că v-am convins că merită să le fiți clienți începând chiar cu data de 21.04.2016.

Și pentru că s-au conformat cererii clienților, magazinul va fi inaugurat la ora 09:00, cu o oră mai repede!

P.S: între 21-24.04.2016 C&A vă oferă o reducere de 20% la toate articolele!! Reducerea se aplică la casă, din prețul afișat pe etichetă!

Ne vedem joi și…spor la shopping!!

Post a Comment