Târgu Mureş
23 Sep, Saturday
13° C
TOP

Cadik @ Carioca Club

Ești gata de un dans tribal în Carioca? Vino pe 14 noiembrie, de la 22:00 și ascultă trei artiști grozavi!

Ocean deep bass, dubstep, drumandbass, hiphop, electro. Câteva dintre speciile muzicale interpretate de Cadik, care este un adevărat beatsmith.

Și-a început cariera printr-o colaborare cu Anima Sound System și de atunci a devenit un dj recunoscut și apreciat. Conduce de peste 10 ani emisiunile Club Totoya și Cartea Junglei, în cadrul stației de radio Tilos Rádió.

Dacă ești interesat(ă) de muzica electronică din Transilvania, sigur ai auzit de Dubase. Muzica lui include dancehall, dub, dubstep, uk garage, tropical bass, footwork și jungle.

Ultimul artist este WRK, care a organizat primele petreceri electronice din Tg. Mureș. De obicei joacă muzică bass heavy, de la deeper dubstep, la electronic beats și ocazional old school 2step/garage.

Log in:

Înainte de 00:00 – 10 lei

După 00:00 – 15 lei

Mișcă-te pe ritmul junglei și profită de această seară de vineri!

 

Készen állsz egy törzsi táncra a Cariocaban? Látogasd meg a klubot november 14-én, 22:00 órától, ahol három kiváló előadót hallgathatsz meg!

Ocean deep bass, dubstep, drumandbass, hiphop, electro. Néhány zenei műfaj, amelyeket Cadik játszik, egy igazi beatsmith.

A pályafutását az Anima Sound System-mel való együttműködéssel kezdte és azóta egy híres és elismert dj lett. Több mint 10 éve vezeti a Totoya Klub és a Dzsungel Könyve című rádiós műsorokat, a Tilos Rádió keretén belül.

Ha érdekel az erdélyi elektronikus zene, Dubase neve nem lehet idegen. Dancehall, dub, dubstep, uk garage, tropical bass, footwork és jungle zenét játszik.

Az utolsó előadó pedig WRK, aki az első elektronikus bulikat rendezte Marosvásárhelyen. Általában bass heavyt játszik, deeper dubsteptől, az electronic beatsig és néha old school 2step/garage zenét is.

Log in:

00:00 óráig – 10 lej

00:00 után – 15 lej

Mozogj a dzsungel ütemére és használd ki ezt a péntek estét!

Post a Comment