Târgu Mureş
21 Jul, Sunday
20° C
TOP

Calendar Evenimente

Pentru ca era cam praf modul nostru de organizare ( eu recunosc !) am luat hotarârea să vorbesc cu meseriaşii din dotare…. gen cei doi Dorini şi să-mi facă şi mie un Calendar de Evenimente. Aşa că apelând la Serviciile companiei de implementare soluţii WordPress – Little Brother and friends – am reuşit ca în mai puţin de o săptămână să am un calendar funcţional…

De astăzi o să găsiţi toate evenimentele marcate în calendar cu descrieri mai detaliate sau nu , oricum organizate , ca să nu mai fim nevoiţi să facem articole stupide gen “rezumatul Zilei”… era un chin pentru toată lumea…. şi când faci lucrurile cu de-a sila ispita e mare să-ţi baţi joc.

Aşa că aştept opinii, gânduri, felicitări, înjurături absolut tot ce aveţi la îndemână …. poate poate facem ca în vreo 10 ani să avem un site cât de cât de evenimente în mureş.

 

Aceste articol e oarecum un pamflet. Da avem calendar, în rest îi mulţumesc fratelui meu Dorin şi prietenului sau Doru şi vă recomand să-i apelaţi când aveţi de lucru prin WordPress… că ei ştiu să facă multe.

 

Comments (2)

  • In sfarsit 😀

    Ps: felicitari pentru programatori

    reply
  • Alexandra

    Foarte faina ideea!!! Felicitari Dorinului! 🙂

    reply

Post a Comment