Târgu Mureş
05 Dec, Tuesday
-4° C
TOP

Campania Animact IA-MĂ ACASĂ! a luat sfârșit: 22 animăluțe adoptate, 42 de kg de hrană uscată primită și 562 lei donație

Asociația ANIMACT a făcut publice rezultatele campaniei IA-MĂ ACASĂ! desfășurată  în perioada 1-31 martie 2019. Personal, nu mi se par foarte strălucite și cred că ar trebui să ne mobilizăm mai bine cu toții. 🐈🐕

Pe tot parcursul desfășurării campaniei, voluntarii ANIMACT au organizat o serie de evenimente dedicate susținerii activității adăposturilor Life4Cats Rescue, respectiv Last Chance Rescue Romania.

De asemenea, cu sprijinul Teatrului pentru Copii și Tineret „Ariel” au organizat o colectă de hrană și bani pentru susținerea pentru animalele aflate în grija celor două adăposturi. În urma desfășurării acesteia, au fost colectate 42 de kg de hrană uscată și 562 de lei. Sunt convinsă că se poate mai mult și animăluțele ajunse în stradă din cauza noastră, a oamenilor, merită.

În urma campaniei noastre s-au dat spre adopție 4 caței în zona Târgu-Mureș și 15 în UK. Proprietara adăpostului a spus ca în această lună a avut mai mulți vizitatori din Târgu-Mureș și faptul că a dat spre adopție cei 4 caței este cu mult mai bine decât în lunile anterioare. Iar la adăpostul de pisici din Bozeni s-au dat spre adopție 3 pisicuțe în Târgu-Mureș, iar în lunile anterioare nu au dat spre adopție nici o pisicuță în România.
Pot spune că IA-MĂ ACASĂ a avut succes din acest punct de vedere, deși noi am fi vrut ca numărul adopțiilor să fie mai mare.
Iulia Costache, PR Animact.

Campania IA-MĂ ACASĂ! a avut drept scop încurajarea adopțiilor de animale în rândul târgumureșenilor și familiarizarea publicului larg cu nevoile de fiecare zi a două adăposturi din apropierea orașului – Life4Cats Rescue, respectiv Last Chance Rescue Romania.

Le mulțumim tuturor celor care au participat în cadrul campaniei IA-MĂ ACASĂ! și s-au implicat în cadrul evenimentelor organizate de voluntarii ANIMACT. Dacă doriți să susțineți în continuare adăposturile Life4Cats Rescue și Last Chance Rescue Romania sau doriți să adoptați un animal aflat în grija acestora, o puteți face contactându-i direct prin intermediul paginilor de Facebook.

Guys, remember: adopt, don’t shop! ❤️

Post a Comment