Târgu Mureş
23 Sep, Saturday
26° C
TOP

Campionat de table ediţia IV

Deşi jocurile de societate au cunoscut la ora actuală un alt nivel, existând pe piaţă o gamă mai mult decât diversă de tot felul de joculeţe, tabele încă sunt căutate şi mai ales jucate. Mie personal îmi place să joc table, chiar dacă nu o fac prea des, dar când se potriveşte contextul îmi plac zarurile şi mutările pe care sunt nevoită să le gândesc. Un alt plus ar fi că o tură merge destul de repede.

Pentru că e un joc interactiv, săptămâna viitoare are loc la noi un oraş “Campionatul de table” organizat de prietenii noştrii Le&Le Games în colaborare cu Universitatea Petru Maior. Acest campionat a ajuns la ediţia a IV-a şi sper eu să fie unul cu succes. E o modalitate potrivită de aţi petrece timpul şi de ce nu să cunoşti oameni cu aceeaşi pasiune.

Le&Le Games sunt cei care au introdus pe piaţa mureşeana jocurile de societate, lucru pentru care le-am şi mulţumit deja cu ocazia Galei premiilor OutInMures. Noi le urăm încă o dată viaţă lungă şi la cât mai multe concursuri organizate.

Aşadar, dacă vă place şi vă era dor de jocul de table, sunteţi aşteptaţi sâmbătă 15 iunie între orele 11-12 la sediul Le&Le Games de pe strada Artei nr 3. Înscrierea  e 15 lei şi se face la club unde trebuie lăsat un avans de 5 lei. În aceşti bani e inclusă şi o băutură, ceea ce mi se pare foarte drăguţ. Locurile fruntaşe vor fi răsplătite cu jocuri de societate, aşa că pe lângă faptul că vă mai destinteţi cu o tură de table, aveţi şi şansa să mergeţi acasă cu un joc. Perfectă afacere.. vă recomand să vă înscrieţi cât mai repede. Pentru alte detalii puteţi afla de pe evenimentul anunţat pe facebook sau puteţi suna la nr de telefon 0265311600 sau 0741074734. Fie ca cel mai bun (norocos) să câştige :).

Post a Comment