Târgu Mureş
02 Dec, Saturday
7° C
TOP

Campionatul Neymar Jr’s Five la Mureș

Guys, a început cea de-a 4-a etapă de calificare la turneul de fotbal Neymar Jr’s Five care se ține chiar aici la noi, în Târgu-Mureș. Astăzi și mâine de la orele 10:00 (deci acum deja a început, grăbiți-vă!), pe terenurile de la Agora Gym se vor duela peste 40 de echipe în speranța că se vor califica în Finala Națională, care îi duce cu un pas mai aproape de Finala Mondială din Brazilia de la Instituto Projeto Neymar Jr, turneu ce se va desfășura în luna iulie.

Puțin mai multe despre acest eveniment:

Neymar Jr’s Five este un turneu de fotbal semnat de atacantul brazilian – un adevărat fenomen global. Pe șase continente și în peste 60 de țări, echipele de câte cinci jucători se luptă în meciuri de zece minute. De fiecare dată când o echipă înscrie un gol, opoziția pierde un jucător. Astfel, jocul devine rapid, tehnic, strategic și unic în lumea fotbalului.

Deja s-au înscris peste 100.000 de jucători din 53 de țări să participe la cea de a doua ediție a turneului, iar anul 2018 promite să fie și mai mare. Echipele intră în joc cu speranța că vor ajunge în finala națională și în cea mondială, de la Instituto Projeto Neymar Jr, în Praia Grande, Brazilia. Reprezentanta României în Brazilia în 2017, Echipa TAO UNITED, a devenit campioană mondială. Anul acesta, echipa care ne va reprezenta țara, va merge să apere titlul.

Have fun kicking the ball! 😀

Post a Comment