Târgu Mureş
20 May, Monday
15° C
TOP

CAPU’ DE BIZON

Don, Bobby și Teach, trei prieteni vechi de când lumea – povestea lor și a unui colecționar de monezi.

Un magazin de vechituri, o monedă veche și multe alte monezi cu cap de bizon, dar nu cea care trebuie…

Scrisă în anul 1976, CAPU’ DE BIZON (American Buffalo) este comedia care l-a consacrat pe David Mamet, a cărui piesă este acum  tradusă de Bogdan Budeș, în regia lui Theodor-Cristian Popescu și scenografia lui Bogdan Spătaru pe scena Teatrului Național Târgu Mureș.

Partener al spectacolului: Asociația Independent Teatru Liga.

CAPU’ DE BIZON prezintă povestea lui Don, proprietarul unui magazin de vechituri care plănuieşte, împreună cu prietenii săi Bobby şi Teach, jefuirea unui client, colecţionar de monezi, care tocmai cumpărase din magazin o monedă veche cu cap de bizon (american buffalo). Don este de părere că cei 90 de dolari pe care i-a primit sunt prea puţini, aşa că vrea să îşi recupereze pierderea şi îl trimite pe Bob, ”băiatul bun la toate”, să fure moneda. Acesta se întoarce cu o monedă cu cap de bizon, dar nu cu cea care trebuie…

Premiera va avea loc sâmbătă 17 februarie 2018, de la ora 19:30, la Sala Mică, iar cea de-a doua reprezentație a spectacolului este programată duminică 18 februarie 2018, de la ora 19:30, tot în Sala Mică a Teatrului Național Târgu Mureș.

Spectacolul este recomandat celor peste 14 ani! 🙂

Biletele şi abonamentele pot fi achiziţionate de la:

  • Agenţia de Bilete a Palatului Culturii de luni până vineri între orele 12:00 şi 17:30
  • casa de bilete a teatrului de luni până vineri între orele 9:00 şi 15:00
  • online: www.biletmaster.ro

Post a Comment