Târgu Mureş
10 Dec, Sunday
-0° C
TOP

Carioca Club ReOpening

Abia am așteptat să scriu despre deschiderea, mai specific redeschiderea clubului meu favorit, Carioca Club! Petrecerea are loc pe 31 octombrie, de la 22:00. Opiniile diferă, dar am fost la multe concerte organizate acolo și nu m-am înșelat niciodată de calitatea evenimentelor. Organizatorii nu s-au lăsat  nici de data aceasta și te așteaptă cu un artist apreciat.

După ce a trecut prin cele mai mari cluburi ale lumii, era timpul ca Featurecast să viziteze și oraşul nostru.
Este o avalanșă consistentă de funk, breaks, scratch. Britanicul este cunoscut ca și un antreprenor al muzicii Nu-Funk pe care le mixează cu cea mai mare ușurință cu Hip Hop, Dubstep, Drum&Bass sau orice alt gen de muzică. Sunt sigură că va fi un ReOpening pe măsură!
Un warmup fin de la Dodo și un after pe merit cu nimeni altul decât DJ Sauce!

Log in:
Pâna 00:00 15 lei
După 00:00 20 lei
Bilete în avans, în curând!

Alig vártam, hogy a kedvenc klubom megnyitójáról, pontosabban újabb megnyitójáról írjak! Természetesen a Carioca Club-ról van szó és a bulira október 31-én kerül sor, 22:00 órától.  A vélemények különböznek, viszont sok  koncerten vettem részt és egyszer sem csalódtam az események minőségében. A szervezők ezúttal sem hagyták magukat és egy elismert előadóval várnak.

Miután a világ legnagyobb klubjaiban is megfordult, ideje volt, hogy a Featurecast a mi városunkat is meglátogassa.

Egy igazi funk, breaks és scratch áradat. A britt, a Nu-Funk elismert képviselője, amelyet könnyedén kever Hip Hop, Dubstep, Drum&Bass vagy bármilyen más zenei műfajjal.

Biztos vagyok benne, hogy egy igazi ReOpening bulira számíthatunk!

A warmupot Dodo biztosítja, az aftert pedig ki más, mint DJ Sauce!

Log in:

00:00-ig 15 lej

00:00 után 20 lej

Jegyek hamarosan elővételben!

Post a Comment