Târgu Mureş
25 Jun, Tuesday
22° C
TOP

CATAN @ Lele Games

Deşi s-a scris deja articol despre Lele Games la noi pe site,  mă simt îndreptăţită să postez şi eu unul, să dau cu părerea.

În urma unui aranjament cu maestrul boargames-urilor Mihai Ungureanu, ne-am dat un rendez vous la Lele Games să jucăm…orice.

Ajunsă la faţa locului, am fost întâmpinată de o domnişoară simpatică care nu mi-a dat şansa să respir deloc :), fiind deja pregătită cu un joc (de parcă cineva a anunţat-o telefonic să fie pe fază). Jocul pregătit era Qwirkle, care e un fel de scrabble doar că în loc de litere sunt figuri geometrice de 6 tipuri şi 6 culori. E relativ simpatic 🙂

După ce mi-am tras suflul am tras concluzia fericită că nu se fumează , făcând atmosfera şi mai plăcută. Acum să le laud şi produsele: au o ciocolată caldă minunată care m-ar fi făcut să mă întorc şi dacă nu mi-ar fi plăcut jocurile de societate. Dar se poate consuma şi bere, nu e nimeni împotriva alcoolului, din câte mi-am dat eu seama e chiar încurajat consumul :P. Şi dacă te loveşte o foame sau poftă, poţi să îţi comanzi un sandwich cald.

Am jucat şi Saboteur, joc care pe mine personal nu m-a prins deoc, asa că  îi las pe alţii să vorbească despre.

Ce m-a captivat în schimb este CATAN. Deşi nu mă gândeam vreodată că o să îmi placă ceva legat de strategie (mereu am avut o reţinere), m-a încântat ideea jocului, schimbul de resurse şi negoţul. Nu prea am avut eu mare noroc, dar ştiu că vreau să joc din nou şi cu asta am spus tot.

Recomand LeLe games unde e 3 lei intrarea şi joci cât vrei. Eu vă garantez că loc de distracţie mai ieftin nu aveţi cum să găsiţi. Ne vedem pe acolo, poate îl mai convocăm pe Mihai la un CATAN.

Comments (2)

  • cu Catan am început eu nebunia cu jocurile, dar m-am cam lăsat de el. Ocazional mai merge câte un meci, dar am trecut pe multe alte jocuri 🙂 Dar da, te las să-ţi iei revanşa 😛

    reply
    • Sa vedem cine te bate la Carcassonne 🙂

      reply

Post a Comment