Târgu Mureş
25 Apr, Thursday
10° C
TOP

Cea mai buna ciorba de burta

Eu de câteva zile stau aşa şi mă gândesc că aş mânca o ciorbă de burtă bună. Dar sincer nu am curaj să mai explorez oraşul am impresia că pe zi ce trece e tot mai rău. Mâncare şi servicii proaste.

Sunt un mare iubitor de ciorbă de burtă. După capul meu aş mânca dimineaţa la amiază şi seara non stop zi de zi. Cu ardei pişcos şi cu smântână. Dar nu prea cunosc oameni care ştiu să gătească aşa ceva. Astfel că tot în oraş o mănânc. Şi deşi majoritatea localurilor o au în meniu doar de câteva ori am fost încântat.

După mine cea mai bună ciorbă de burtă care se mănâncă în oraş e la Crizantema (lângă piaţa armatei)şi la Tempo din când în când. În rest nu-mi amintesc unde să-mi rămas vreun loc mai special în minte deşi am mâncat în multe locuri.

Aşa că am nevoie să ma ajutaţi să găsim un loc cu cea mai bună ciorbă de burtă…. Voi pe unde aţi mâncat-o cea mai bună?

sursa pozei aici

Comments (11)

 • la tempo am mancat sambata dimineata o ciorba de burta si nu stiu daca a fost din cauza ca eram eu mahmur, dar nu mi-a placut. Mi se pare ca nu era fiarta prea bine burta

  reply
 • Florin Buicu

  ….. la Europa ai incercat?

  reply
 • Jerry

  tata stie sa faca…

  reply
 • Ioana

  Si ai mei stiu sa o faca dementiala dar in Mures cea mai buna am mancat-o la Dublin ,e destul de mare incat sa te saturi si iti dau smantana de casa si mujdei ca sa-ti pui dupa gust …

  reply
 • kuki

  la mitica! din pacate prea putina lume mai merge pe acolo. dar mancarea e excelenta!

  reply
 • BB

  am impresia ca n-ati mancat la Tip Top…incercati si apoi mai vorbim 🙂

  reply

Post a Comment