Târgu Mureş
05 Dec, Tuesday
-4° C
TOP

Cercul de donatori Mureș 2.

Fundația Comunitară Mureș anunță organizarea celui de-al doilea Cerc de Donatori Mureș, eveniment care va avea loc în data de 25.11.2015 între orele 18:00-20:00 la Gokart Racing.

Cercul de Donatori Mureș este o comunitate de donatori mureșeni care susţine şi încurajează iniţiative valoroase din oraș, oferindu-le sprijinul financiar pentru implementare şi un cadru de interacţiune cu donatori responsabili.

Dorinţa lor este aceea de a activa oamenii în comunitatea locală. Iniţiatori, implementatori, susţinători, finanţatori – ei sunt aceia care îşi asumă rolul de a schimba viitorul şi singurii care, de altfel, o fac.

Organizatorii vor să ofere răspunsuri exacte la această dorinţă, unică, de a trăi într-un oraş cu oameni implicaţi şi cred în puterea exemplului pozitiv.

Vor căuta 3 proiecte care vor să schimbe ceva în comunitatea mureșeană.

La eveniment vor fi prezenți donatori care sunt mai mult decât bucuroși să sprijine comunitatea celor care vor să facă ceva vizibil, palpabil și util.

La ediția anterioară Cercul de Donatori Mureș a mobilizat 16.700 lei pentru 3 proiecte frumoase.

Așadar, tîrgumureșeni aveți curaj!! Îndrăzniți să vă prezentați proiectele gândite astfel încât ele să ajungă și în stadiul de realizare!

Le dorim participanților cât mai multe proiecte inteligente și organizatorilor cât mai multe ediții! 🙂

Post a Comment