Târgu Mureş
25 Jun, Tuesday
22° C
TOP

Charity Ballroom

Ştiţi că vă ziceam cu puţin timp în urmă că nu văd companiile locale să se implice în comunitatea locală şi să o sprijine….  Evident că există oameni care să-mi dea peste bot din nou.

Mă mai acuză unii alţii că îi susţine pe cei de la Old City Pub… dar cum aş putea altfel? spuneţi-mi voi mie? cele mai frumoase petreceri din ultimele luni din oraş la ei au fost, concerte, promoţii…

Iar acum , în apropierea Crăciunului, s-au pus şi au organizat un bal de caritate. Pentru a sprijini nişte tineri de mare viitor ai Dansului din România. Dar ştiţi ce e mai frumos la asta? Că în loc să se bată cu pumnul în piept cât sunt mărinimoşi au încercat să ascundă asta. Să invite doar oamenii pe care-i cunosc ei personal, să nu facă din asta un motiv de laudă. Eu am aflat pentru că m-au invitat şi pe mine….

Sincer vă spun nu pot să nu scriu despre asta, este un gest formidal de a sprijini nişte oameni pentru a face performanţă. Că mai toată lumea dă de Crăciun la orfani, la bătrâni,  la săraci aşa de ochii lumii dar puţini sunt cei care oferă din suflet fără să aştepte nimic. Cei doi tineri sunt  Tătar Cristina şi Moldovan Paul , ambii elevi ai Liceului Papiu. Mail mult despre ei vă pot spune că sunt de 6 ori campioni ai României că au avut clasări foarte bune la nivel European şi Mondial.

Aşă că în această seară de la ora 19:30 va fi Charity Ballroom. Un program artistic cu mult dans de bună calitate oferit de cei doi , Trupa 112 va cânta Live , se vor licita vinuri de Colecţie, va fi degustare de vin…. Iar toate câştigurile vor merge către aceşti copii, plus o donaţie din partea Old City Pub…

Acum în principiu această seară   este un eveniment deschis  doar celor care au la rândul lor inima deschisă. Am întrebat şi mi s-a răspuns că poate să vină oricine în limita spaţiului dar ideea e să vă doriţi să-i ajutaţi pe aceşti tineri… să donaţi bani pentru ei. Dar să sunaţi înainte pe numărul acesta  0733-374.657 si nu cel de la Old City care e Public.

Mi-ar place să mă văd acolo cu cât mai mulţi dintre voi… haideţi să grăbim Crăciunul!

Post a Comment