Târgu Mureş
16 Jul, Tuesday
31° C
TOP

Review Chicago Blues Steakhouse

Ne-a fost mult prea recomandat încât să nu îi trecem pragul! 😀

Prin nume, prin muzică, prin elementele decorative și atmosfera creată și, indubitabil, prin a sa bucătărie noul restaurant Chicago Blues Steakhouse vine falnic și triumfător pe piața orașului aducând un plus de gust, de stil și adevăratul gust al mâncării americane.

De unde a pornit ideea unui restaurant cu specific american? 

“Îmi place tot ceea ce nu este comun. Ceea ce depășește firescul tradițional românesc. S-a ajuns la o plafonare care trebuie depășită. Bucătăriile trebuie să se mai separe…așa evoluăm!”

ne-a declarat proprietarul restaurantului. 🙂

Restaurantul este structurat pe două compartimente, destul de spațioase, este aerisit, luminos, are un număr de aproximativ 85-90 locuri, are elemente distinctive care fac trimiterea către specificul american, este poziționat strategic, în Piața Teatrului și are o terasă chiar la intrare.

Specificul pur american este punctul forte al restaurantului, este acel diferit element care îl scoate din tradițional poziționându-l în lista localurilor care au reușit să dea o nouă notă orașului.

Care ar fi preparatele recomandate? 

“Sunt multe gusturi, preferințe, dorințe… din cele aproximativ 100 preparate, sigur fiecare o să-și regăsească preparatul potrivit. Chef Specialities merită toată atenția!”

Meniul pentru mâncare, afișat la intrare în restaurant, atrage prin ale sale preparate, prin ale lor denumiri și te stimulează să încerci cele mai specifice denumiri americane. Un meniu vast cu băuturi răcoritoare, alcoolice și vinuri și unul separat cu 14 sortimente de bere alese cu atenție și grijă, prezentate într-un mod aparte întregesc oferta restaurantului. Specificul și prețurile selectează clientela.

După o atentă “studiere” a meniului, ne-am ales: din Chef Specialities –

Mușchiuleț de porc în sos BBQ 350g + cartofi Wedges 49 lei

Nu trebuie să mai precizez că porția a fost mare 😀 Mușchiulețul de porc a fost tare gustos, preparat așa cum am cerut – medium – , condimentat potrivit, fraged, iar acel sos BBQ… de-a dreptul delios!!

Cea de-a doua alegere a fost

Black Angus Burgers – Rocky 250g + cartofi prăjiți, sos, salată Coleslow 100/50g  33 lei

Un burger suculent, aromat, o carne bine preparată și condimentată iar combinația cu roșiile uscate este una foarte bună! Yam! 😀

Nu am putut sta departe nici de secțiunea deserturilor drept urmare am ales unul cu specific american si anume

American Pancakes cu frișcă și sirop de arțar 300g/ 18 lei

O pufoșenie de desert, ușor, bun, potrivit după o așa masă copioasă! 🙂

Pe note de jazz, de blues, în plăcuta atmosferă la restaurantul Chicago Blues Steakhouse vei găsi garantat bunul gust al bucătăriei americane.

Merită, da! Merită să poftești, să mănânci și să îți încânți papilele și pretențiile cu bucătăria acestui restaurant. 🙂

  Photo credit Dorin Bonta and Chicago Blues Steakhouse

    Chicago Blues Steakhouse

  • Piata Teatrului nr. 1, Tîrgu Mureș
  • 0775 622 632
  • Luni-Sâmbătă: 12:00-23:00
  • Duminică: 12:00-22:00

Post a Comment