Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
25° C
TOP

China Fast Food

Dupa cum am scris imi place mancarea chinezeasca, asa am ajuns si la China Fast Food. Nu e prima data cand mananc mancare de la acest restaurant dar cumva mi-a scapat in ultima vreme.

Localul se afla pe coltul dintre strada Cuza Voda si Iuliu Maniu (langa Mures mall). Este un restaurant micut dar dragut. Sunt multe feluri de mancare din care puteti sa alegeti sau puteti sa le combinati cum fac eu.

O portie de orez cu pui costa cam 12 lei. La fel ca la Asia Wok farfuria si furculita este din platic, dar macar este sos de soia pe masa 🙂

Mancarea este foarte buna asa ca sigur o sa mai trec pe acolo. Daca nu ati fost la China Fast Food mergeti si incercati si voi.

 

Ps: Nu uitaţi, pe data de 20 februarie ne vedem la  gala premiilor outinmures iar apoi la party în Old City

Comments (1)

  • adela

    E un local micut, curat, cu mancare foarte buna, la pret bun! O portie de pui cu ciuperci chinezesti si bambus, cu orez, costa 12 lei – e un pret OK, zic eu, mai ales ca te saturi de ea, oricat de flamand ai fi 🙂 Acelasi meniu la CHINA BLUE e undeva la 30 lei, (intr-adevar poate mai gustos ) ….. dar una peste alta, am fost multumita! O sa mai trec pe acolo, cu siguranta !!!

    reply

Post a Comment