Târgu Mureş
07 Dec, Tuesday
5° C
TOP

Ciprian Marica, ambasadorul Neymar Jr.’s Five în Romania!

Turneul   Neymar Jr’s Five, este deschis echipelor formate din cinci, șase sau șapte jucători, inclusiv rezerve, cu vârsta între 16 și 25 de ani. Noutatea din acest an este faptul că doi dintre membrii echipei pot depăși vârsta de 25 de ani. Zeci de mii de jucători vor intra în competiție sperând că vor trece mai departe de calificările regionale, până în finala națională, respectiv în Finala Mondială de la Instituto Projeto Neymar Jr din Praia Grande, Brazilia. Echipele gata formate se pot înscrie acum pe www.redbull.ro/neymar5

Pasiunea pentru fotbal am descoperit-o pe vremea când eram copil și mă jucam în spatele blocului. Au fost momente frumoase, când cel care avea mingea își alegea echipa cu cei mai buni jucători. Acesta era și personajul principal, pentru că dacă pierdea echipa lui sau se supăra, își lua mingea și pleca acasă. Și, astfel rămâneam fără obiectul principal al distracției. Tot atunci am descoperit bucuria de a juca fotbal alături de prieteni, dar și emoțiile pe care acest joc mi le-a oferit din copilărie și până în acest moment.

declara Ciprian Marica.

De atunci, a evoluat, iar fotbalul a devenit mai mult decât o pasiune, fiind selecționat în echipa națională pentru 71 de meciuri, marcând 25 de goluri. A evoluat, de-a lungul anilor, pentru Dinamo București, Șahtior Donețk, VfB Stuttgart, Schalke, Getafe CF și Konyaspor sau Steaua București.

Anul acesta, Ciprian Marica s-a alăturat proiectului global Neymar Jr’s Five, turneu în care căutăm să descoperim noi talente ale fotbalului 5-la-5. Seria etapelor de calificări va începe în Târgu Mureș (29 aprilie).

Finala națională va avea loc în luna iunie la București, când vom afla și cine ne va reprezenta țara în finala mondială.

 Mai multe despre Neymar Jr’s Five: aici. 

#neymarjrsfive 

Post a Comment