Târgu Mureş
06 Jun, Tuesday
16° C
TOP

Anulat! Classic Unlimited – Uzina Foto

Classic Unlimited – un concert ajuns la cea de-a doua ediție nu trebuie ratat, este un concert care merită toată atenția, interesul și aplauzele noastre!

Muzica clasică ajunge toamna asta în locuri neconvenționale din toată țara. Neconvenționale pentru concerte de pian, dar obișnuite pentru viața noastră de zi cu zi.

Turneul național Classic Unlimited ajunge în Târgu Mureș, la Uzina Foto!

Pianistul Bogdan Vaida interpretează piese de Brahms, Debussy, Enescu, Prokofiev și Ciprian Pop.

“Pentru mine a fost foarte interesant anul trecut să cânt în locuri neconvenționale. Bineînțeles că locurile au un rol important pentru felul în care mă simt la fiecare concert, pentru că am avut parte de culise foarte interesante. Dar poate mai mult au contat pentru mine oamenii care își duc viața sau activitatea de zi cu zi acolo, ei fiind cei care au dat locurilor respective viață și culoare. Am avut parte în cadrul turneului de multe „gazde” foarte faine, care – cel puțin așa am simțit eu -au influențat atmosfera fiecărui concert în moduri diferite”,

spune Bogdan Vaida, solistul turneului Classic Unlimited.

Ajungem în galerii de artă, în mină, în hub-uri de lucru și de creație, în casa copilăriei lui Alecsandri, în tipografie, în fabrică.

Concertul va avea loc în data de 13.11.2018, la Uzina Foto cu începere de la ora 19:00! Accesul este liber, dar e nevoie de rezervarea și confirmarea locului. Rezervările se fac online AICI!

La eveniment participanții pot dona o sumă de bani, dacă doresc să susțină turneul. 🙂

Turneul național de muzică clasică Classic Unlimited este finanțat prin programul In stare de bine, susținut de Kaufland România și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile.

Detalii mai multe despre turneu găsiți pe site, AICI!

Haideți la concert! Haideți să ne încălzim sufletele cu muzică clasică!

Post a Comment