Târgu Mureş
18 Oct, Monday
7° C
TOP

Cloaca

Cloaca = un spectacol despre prietenie și riscuri…un spectacol care trebuie bifat! 😀

Compania Liviu Rebreanu anunță o nouă reprezentație a spectacolul CLOACA de Maria Goos, în regia lui Theodor-Cristian Popescu.

Beneficiind de o distribuţie de excepţie, în care se regăsesc actorii Dan Rădulescu, Nicu Mihoc, Nicolae Cristache, Alexandru Pavel şi Raisa Ané, „Cloaca“ este un spectacol cu mare priză la public prin povestea emoţionantă pe care o propune, dar şi prin chimia excepţională a grupului de artişti implicaţi. Dacă mai adăugăm şi inspirata scenografie semnată de Velica Panduru, putem spune că spectacolul „Cloaca“ este un produs teatral complet, realizat în minuţioasa direcţie de scenă a carismaticului regizor Theodor-Cristian Popescu.

Noua reprezentație va avea loc

sâmbătă, 18 ianuarie 2020 de la ora 19:30, la Sala Mică, Teatrul Național.

 „O combinaţie reuşită de comedie, dramă, sensibilitate, cinism şi erotism, spectacolul de faţă, în afară de faptul că reuşeşte să pună în valoare actorii, este unul cu ţinută şi cu substanţă.”

Mircea Sorin Rusu, Liternet

Actorul Alexandru Pavel a câştigat pentru rolul Tom, din spectacolul CLOACA, “Premiul pentru cel mai bun actor” la Festivalului de Teatru Scurt de la Oradea 2012.

Spectacolul este supratitrat în limba maghiară!

Cloaca, umorul și drama, cinismul și erotismul!

🛑16 ani + 

Biletele și abonamentele pot fi achiziționate de la Casieria din incinta teatrului – de marți până vineri între orele 09:00 și 15:00 și cu o oră înainte de începerea spectacolelor,

tel: 0365.806.865

și la Agenția de Bilete din incinta Palatului Culturii – de marți până vineri între orele 12:00 și 17:30, tel: 0372.951.251.

Bilete și abonamente online: www.biletmaster.ro

Hai, hai mai des anul acesta la teatru! 😉

Post a Comment