Târgu Mureş
05 Dec, Tuesday
-5° C
TOP

Club AVi

Rezervă Clubul AVi pentru petrecerea ta privată!

Ai vrut dintotdeauna ca petrecerea dedicată ție, sau pe care o organizezi, să fie ideală din toate punctele de vedere? Da, normal că da!

Tocmai de aceea, dacă vrei ca distracția să fie maximă, iar condițiile să fie excelente, apelează cu încredere la Clubul AVi.

Cu o capacitate de 80 persoane, situat în inima orașului, oferind cadrul intim pentru evenimente cu caracter corporate sau privat, Clubul AVi este zona în care distracția, intimitatea și calitatea sunt la ele acasă.

Imaginează-ți că e ziua cea mare. Nu trebuie să ai emoții, totul va fi cum îți imaginai, adică perfect. Treci de ușa metalică, apoi cobori treptele luminate cu roșu intens și intri într-un tărâm al muzicii, al prieteniei și al zâmbetelor sincere.

Sistemul Funktion One asigură cea mai bună calitate a muzicii.

Club-AVi-Mures.3

Barmanii noștri te vor servi cu cele mai sofisticate cocktailuri, iar prietenii sau colegii tăi se vor simți tare bine pe ringul de dans. Garderoba – situată la etaj – asigură o petrecere cu adevărat relaxată și relaxantă.
Cel mai cunoscut club din Tîrgu Mureș poate fi al tău preț de o zi, o noapte, tu decizi. Zile de naștere, aniversări, evenimente corporate, after wedding party, toate acestea pot fi organizate la cerere în Clubul AVi.

Pentru tarife și booking puteți să luați legătura cu reprezentanții noștri având la dispoziție următoarele contacte:

    Club Avi

      STAFF PICK
  • Strada Poștei nr.1, Tîrgu Mureș
  • 0787 812 293

Post a Comment