Târgu Mureş
29 Feb, Thursday
8° C
TOP

Club de public speaking organizat de JCI

Spre rusinea mea, eu am auzit de organizatia JCI abia acum cateva luni. Am ramas blocata cand am aflat ca e una din organizatiile cele mai mari la nivel international, plus ca in Tirgu Mures exista o comunitate puternica, comunitate care a pus bazele Business Days, un eveniment cu sute de participanti.

Evenimentul organizate de JCI de aceasta data, are rolul de a aduce un plus valoare antreprenorului, dar nu numai. Spun asta pentru a-i incuraja pe cei care cred ca evenimentul nu li se adreseaza. Vorbitul in public, pentru ca depsre asta e vorba, este cred  in top trei fobii ale oamenilor in general, asa ca oricui ii prinde bine un sfat doua, cum sa faci fata presiunii de a vorbi in fata unui grup.

Asadar, haideti maine  30 octombrie la Biblioteca Judeteana Tirgu Mures in Sala American Corner. Prima editie va fi dezvoltata de Ioana Roman, jurnalista cu peste 15 ani vechime. Incepand cu 18,30 cu siguranta veti afla informatii utile, plus ca intrarea e libera. Sper sa ne vedem acolo in numar cat mai mare.

Post a Comment