Târgu Mureş
29 Nov, Wednesday
2° C
TOP

Clubul de film Municipal difuzează filmul Filantropica

Filmul românesc a prins în ultimii ani puţin avânt. “4 3 2” a rupt normle europene, apoi “După Dealuri” ne-a încununat iar cu laude şi nu mai zic de preferatul meu “Poziţia Copilului”. Sper să auzim şi pe mai departe de creaţii din acestea.

Dar filmul românesc nu s-a născut chiar ieri. Sunt multe filme bune româneşti, poate nu chiar cu succes internaţional, dar reuşite. Unul dintre aceste filme, pe care l-am văzut acum câţiva ani este “Filantropica”. Este o comedie savuroasă care te învaţă că “mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”.

Eu l-am văzut ca tot omul, acasă pe propriul laptop, dar să îl vezi la cinematograf e cu totul altă treabă. Nu ştiu exact care e motivul, dar ştiu că cei de la Clubul de Film Municipal chiar asta vor face, vor rula filmul “Filantropica” la cinema. Nici eu nu am mai auzit până acum de Clubul de Film Municipal, dar important este ce fac.

Aşadar în data de 18 mai, începând cu ora 19.00 pe str Poştei nr 3, fostul sediu al teatrului Ariel (ahaaa, deci asta au făcut în locul teatrului) puteţi viziona gratuit acest film. Super idee. Sper să difuze mai încolo “Asfalt Tango” unul dintre filmele româneşti la care am râs din tot sufletul. Vă urez vizionare plăcută.

Post a Comment