Târgu Mureş
25 Jun, Tuesday
21° C
TOP

Cluj Arena Grand Openning

În caz că nu aţi auzit se deschide primul stadion la standarde Europene din România, pentru fotbal, cel din Bucureşti e pentru cultivat roşii şi nu se pune…

Deşi e la Cluj , având în vedere  că în ultimii ani Clujul este cartierul ăla din Tg Mureş cu Iulius Mall, Pizza Hut , Starbucks şi Cinematograf civilizat,  nu văd de ce cu stadionul ar fi diferit şi să-l considerăm altfel. E al nostru, al tuturor celor care se bucură de el. Iar noi vom avea ocazia să mergem să vedem un meci de fotbal adevărat , un concert  sau pe Cristi Gog făcând magie! (subtil nu-i aşa?).  Aşa că normal că mă bucur că va exista un stadion civilizat la 100 de km de mine.

Acuma despre ce va fi acolo pe stadion la deschidere nu pot să cred altceva decât nebunie. Scorpions , Semnal M , Smokie . O mulţime de trupe, o grămadă de oameni…. ştiu că vor fi acolo pe 8 şi 9 octombrie.

Iar deschidere oficială  fără ca eu sau cineva de la OutinMureş.ro să fim prezenţi e ca o Conferinţă de presă fără presă. De unde să ştie publicul navetist Mureşean , amator de distracţii Clujene ce este la Cluj dacă nu de la principala sursă de informaţii despre distracţii din Judeţul Mureş?

Detalii despre deschidere şi despre Arena găsiţi mai detaliat pe site-ul oficial de Lansare : Hai la Cluj Arena.  În cazul în care vreţi să vă înscrieţi în Concurs pentru poziţia de Bloger Oficial al “Cluj Arena” aruncaţi un ochi la cel mai  clujean Oltean :).

Comments (2)

  • Uaaai… sa ma-nscriu, sa nu ma-nscriu… :))

    reply

Post a Comment