Târgu Mureş
23 May, Thursday
14° C
TOP

Cofetăria „La Crema”

Era un spațiu gol, apoi a început să prindă contur. Prin vitrină vedeam deja viitorul loc al prăjiturilor. Și iată că și curiozitatea mea va fi răsplătită pentru că vineri, 25 noiembrie 2011,  se va deschide cea mai nouă și elegantă cofetărie din oraș  „La Crema”. 

Cofetăria o găsiți  pe strada Revolutiei,  Nr 2, pe partea cu Poșta, lângă magazinul FCM-ului, cum mergeți spre 7 noiembrie dinspre Catedrala mare. Nu e greu de găsit!

Un spațiu elegant, cu mare atenție la detalii, rafinament într-un spațiu intim, asta am remarcat prin geam. Scopul celor de la  „La Crema”, îndrăzneț chiar, este de a produce prăjitura perfectă.

Pe mine m-au cucerit prin eleganța cofetăriei, iar cuvîntul prăjitură a fost suficient să mă convingă să-i trec pragul, așa că de abia aștep să se deschidă!

O zi frumoasă!

 

 

Comments (4)

 • Alexandra

  MMmmm sper ca prajituriiilee sa fie si delicioase daca zici ca titul arata asa bine si atunci… o sa ma transform intr-un: client fidel 😛

  reply
 • Alina Potcoava

  Prajiturile sunt delicioase dar vechi… acuma cateava minute am cumparat 2, una se vedea ca e veche dupa cum arata gelatina… am intrebat… cica e de azi! minciuni!!!
  Acum vreo saptamana am mancat aceeasi prajitura proaspata de acolo si a fost delicioasa, asta de azi e intradevar veche si de nemancat. A si nici cutie aurie nu mai e – una ca la orice birt de plastic, probabil ca nu va merge afacerea in stilul asta… asta e… criza se simte pana la urma.

  reply

Post a Comment