Târgu Mureş
02 Dec, Thursday
10° C
TOP

Concert – Am Fost La Munte și Mi-a Plăcut

Pe 28 aprilie, de la ora 22:00, Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut vin în The Office Club, la primul lor concert din Mureș.

Am Fost La Munte și Mi-a Plăcut este o trupă de post-rock fondată în 2015 ( inițial un one-man project al lui Vlad Enescu, basistul trupei de progressive-metal, Axial Lead), iar la aproximativ 6 luni de la lansarea primului EP „Susurul Râurilor Care Curg în Jos, sau în Sus, Depinde Cum Te Uiți” s-a închegat un grup iar lui Vlad i s-au alăturat Matei Pușcaru la bass, Stere Câmpean la tobe și Mircea Becherescu la chitară.

În oct. 2016  deschid pentru Tides From Nebula în București, în cadrul turneului de promovare al ultimului album. AFLMȘMP își începe cu adevărat activitatea de live la nivel local alături de trupe precum Fluturi Pe Asfalt, Fjord, Coma și Alternosfera și au câștigat premiul „Best Alternative Newcomer” în cadrul Metalhead Awards 2017.

În dec. 2016, #Mvntele (denumirea scurtă a trupei) lansează o serie de 2 piese de pe primul EP și o piesă nouă de pe viitorul material, „Nu Faci Dumneata Ordine la Mine în Birou” în varianta de Live Studio Session cu ajutorul Blue Cat Studio.

Mai multe informatii aici!

Suport artist: 10 lei.

Pentru rezervări : 0265-212125.

Ne vedem! 🙂

Post a Comment