17 Jun, Monday
0° C
TOP

Concert Andrea Bocelli la Cinema City

Cinema City este probabil unul dintre cele mai bune lucruri care s-au întâmplat oraşului nostru.

Mare ne este bucuria să avem facilitatea asta, de merge la cinema şi de a avea de unde alege. Plus de asta condiţiile sunt excelente, poate sonorizarea e puţin cam tare, dar asta e doar părerea mea. Posibil să am eu o sensibilitate acută.

În altă ordine de idei, Cinema City pregăteşte cu ocazia zilei de 14 februarie o surpriză şi anume pe ecranele din toate cinematografele  Cinema City din ţară, va rula concertul Andrea Boceli Love în Portofino. “Concertul va putea fi vizionat într-un spectacol unic în toate cele 14 cinematografe din întreaga țară, în data de 14 februarie, ora 20:00.”

Concertul Love in Portofino a fost înregistrat în august 2012 într-un loc deosebit de frumos și romantic din nord-vestul Italiei, în fața unui public invitat la o gală de excepție. Materialul care poate fi urmărit în cinematografele din peste 50 de țări oferă încă o surpriză fanilor artistului, un interviu exclusiv cu Andrea Bocelli înregistrat în casa lui din Italia.”

Acum, cine nu a auzit de Andrea Bocelli înseamnă că nici să găsească Cinema City din Promenada nu ştie, deci nu mă adresez lor. Pentru restul, mi se pare cea mai bună modalitate de a petrece ziua de 14 februarie. Muzica e cel mai bun facilitator de a-ţi bucura eul interior, iar Andrea Bocelli este un adevărat maestru, căruia degaba i-aş aduce laude, ar fi oricum insuficiente.

Aşa nu îmi rămâne decât să vă îndemn să vă achiziţionaţi bilete accesând acest link şi să vă bucuraţi întru totul de ziua îndrăgostiţilor.

Nu uitaţi, pe data de 20 februarie ne vedem la  gala premiilor outinmures.ro iar apoi la party în Old City, unde dăm de băut de ziua noastră 🙂

Comments (2)

  • Dani

    Credeam ca doar mie mi s-a parut ca e prea tare dat volumul 🙂

    reply
  • Intradevar volumul este prea tare.

    reply

Post a Comment