Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
20° C
TOP

Concert de colinde la Casa de cultură a studenţilor

Luna decembrie cu ale ei surprize s-a instalat deja printre noi.

În centrul oraşului s-au aprins beculeţele iar cu această ocazie a venit să cânte Andra dar din câte am înţeles, în loc să ne colinde aşa de sezon, ea a dat-o la înaintare cu ale ei erori de meteo şi diverse telefoane.

Atmosfera magică de poveste începe să ne cuprindă pe fiecare în parte. Forfota din magazine, lumea interesată de cadouri, prevesteşte sosirea iminentă a Crăciunului, care e cea mai frumoasă sărbătoare din an. Sincer, aşa încet încep şi eu să intru în spirtul sărbătorilor de iarnă dar din fericire urmează un eveniment care cu siguranţă mă va scufunda în Christmas Joy.

Miercuri 12 decembrie ora 18.30, Liga Studenţilor din Tg Mureş doreşte să inducă spiritul de sărbătoare tuturor studenţilor şi nu numai. Toţi cei care iubesc colindele, care vor să se liniştească ascultând suntetul lin al cântecelor de iarnă, sunt bineveniţi. Intrarea la concertul de colinde, aşa cum suntem obişnuiţi deja cu aceeaşi Casă de cultură Mihai Eminescu, este liberă :).

Concertul de colinde va fi susţinut de:
1.Grupul Vocal Instrumental al Ligii Studenţilor din Tg. Mureş
2.Grupul Vocal Instrumenta al Asociaţiei Studenţilor Farmacişti
3.Grupul de Studenţi Creştini Interconfesionali
4.Grupul de Muzică Bizantină “ANASTASIOS”
5.Interpret vocal: Ina Todoran.

Sună mai mult decât tentant, de aceea o parte din echipa outinmures va fi acolo. Sincer abia aştept şi mă duc cu mai mult drag la numărul pregătit de studeţii mureşeni decât la un concert Hruşcă, Bănica sau şi mai rău Fuego.

Comments (1)

  • Merita vazut un asemenea concert. Am apucat si eu sa vad ceva similar in Iasi, ma rog o frantura, dar chiar si pentru 3 colinde, momentul a fost magic:)

    reply

Post a Comment