Târgu Mureş
17 Jun, Monday
17° C
TOP

Concert “DOC/DELIRIC/VLAD DOBRESCU” în New York

În general îmi place consecvenţa, să văd că cineva urmează un tipar, că nu îşi schimbă preferinţele după cum bate vântul.

Exact asta îi caracterizează pe cei de la New York. De când au reintrat în business, s-au reprofilat pe muzică hip hop şi personal îi felicit, pentru că, actualmente sunt recunoscuţi, ca fiind “cei cu concertele Hip Hop”.

Eu multă treabă cu acest gen de muzică nu am, dar acum o perioadă am avut contact pentru prima dată cu muzica celor de la CTC (DOC/DELIRIC/VLAD DOBRESCU) şi trebuie să recunosc faptul că îmi place stilul lor. Acum nu vreau să nu las vreo falsă impresie, cum că dacă treceţi pe sub geamul meu o să se audă numai Fraiere sau al hit de-al lor, dar dacă conjunctura face să le ascult vreo melodie, o fac cu plăcere şi mai şi fredonez pe alocuri :).

Şi pentru că îmi par simpatici băieţii de la CTC, am decis să mă duc la concertul lor, care va avea loc Vineri 16 Martie, în sus menţionatul New York. Ca să nu omit nici un aspect vreau să îl menţionaez şi pe colaboratorul lor DJ Sauce, tîrgu-mureşean de-al nostru, care în calitate de host se va ocupa cu “Warm-up & After Party”. Ora trecută pe afiş de începere a concertului este 22.00 iar preţul de intrare este 15 lei (respectarea tiparului de care ziceam şi mai devreme).

Aştept să ne vedem la concert şi sper să fie şi un articol despre atmosfera şi energia degajată de băieţi.

Comments (3)

  • Moldovan Marius

    Mihai, o sa iti placa iti garantez, atmosfera ce se creeaza la genul asta de evenimente e unica, ai sa vezi, mai ales ca ei sunt unii din pionierii Hip-Hop-ului din Romania. Ne vedem negresit acolo…

    reply
    • nu prea-s pionieri ai hiphopului de la noi, dar l-au dus la un cu totul alt nivel

      reply

Post a Comment