Târgu Mureş
16 Jul, Tuesday
37° C
TOP
emeric imre uzina foto

Concert Emeric Imre la Uzina Foto!

Sâmbătă, 29 august, de la ora 18.00, vom avea ocazia să ne simțim ca înainte de pandemie la un concert nostalgic oferit de Emeric Imre la Uzina Foto. Pentru a arăta că #wesupportlocalartists, cei de la Uzină l-au invitat în încheiere pe Matei Dumitrache, chitarist local.

Prețul unui bilet este de 30 lei; biletele sunt limitate, pentru a fi sigur că ai locul tău la concertul Emeric Imre, sună la 0743 310 224 sau 0756 841 539.

Cine doreşte, poate să îşi aducă hamacul (noi îi recomandăm pe mureșenii de la Bălăngănel) sau o patură, pentru o experiență completă. Mâncarea gustoasă și fresh-urile se vor găsi la fața locului.

Nu vorbim despre o petrecere organizată, ci mai degrabă despre o zi de audiție de muzică bună; 🎶 în compania prietenilor sau a persoanelor dragi, cu respectarea 𝐨𝐛𝐥𝐢𝐠𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢𝐞 a normelor de prevenire COVID-19.

Locația: Str. Plopilor, nr. 12, fosta Uzina Foto

REGULAMENT

1️⃣ Nu este permis accesul pe terasa a celor cu simptome de infecție respiratorie;

2️⃣ Maştile sunt obligatorii la intarea în curte, în momentul în care vă ridicați de la masa şi vă deplasați la BAR, la Toalete sau spre IESIRE;

3️⃣ Nu mutați mesele, nu ne cereți scaune suplimentare, ele sunt aşezate astfel încât să păstrați distanțarea miniă impusă;

4️⃣ La masa se pot aşeza 4 persoane sau mai multe dacă sunt membri ai aceleaşi familii;

5️⃣ Păstrați distanța de minim 1.5m când mergeți la toalete sau la bar;

6️⃣ Comanda se face la bar, în regim de “autoservire”;

7️⃣ Este interzis accesul copiilor sub 16 ani neînsoțiți de părinți;

8️⃣ Introducerea băuturilor și alimentelor din exterior este interzisă;

9️⃣ Vă recomandăm să folosiți dispenserele cu dezinfectant, care sunt montate la intrare, la bar şi la toaletele ecologice.

Post a Comment