Târgu Mureş
20 May, Monday
16° C
TOP

Concert GUESS WHO în Club Tineret

Liga Studenţilor din Tîrgu Mureş a organizat şi în trecut petreceri, unele reuşite, altele mai puţin. Dar pentru că vor să îşi spele păcatele, s-au gândit să încheie anul 2011 într-un mod magistral şi să organizeze o petrecere, care să fie ţinută minte vreun an de zile. Petrecerea este organizata de LSTGM în colaborare cu mai multe organizaţii şi anume : MMDSZ, LSUPM, MOP Events şi RADIO ZU.

Şi au stat ei şi s-au gândit, iar în final au hotărât să îl invite pe GUESS WHO. Artistul a mai fost la noi în oraş, iar eu care am fost prezentă la un spectacol de-al său, pot afirma că omul face show, implicând audienţa şi adevărul fiind spus, are piese reuşite, comerciale, care prind la public. E printre cei mai în vogă artişti de la noi, are colaborări cu oameni “grei” din industria muzicală românească şi cred că Tîrgu Mureşul îl va primi cu braţele deschide. Pe pagina de facebook a evenimentului, puteţi afla mai multe.

Astfel că în data de 21 decembrie, ora 23.00, în Club Tineret (fostul Cuba), vine GUESS WHO, iar preţul unui bilet este 15 lei (pe afiş apare 14,99 lei; nu ştiu cine i-a învăţat strategia aceasta de marketing a preţurilor psihologice, dar  părerea mea este că la preţurile unui bilet la concert nu e tocmai indicată).

Comments (2)

  • tare faza cu 14.99 :))

    reply

Post a Comment