17 Jun, Monday
0° C
TOP

Concert Guess Who în Club Tineretului

Nu mai există urmă de îndoială. Mureşul prinde contur pe hartă, încet încet devine un oraş de referinţă pentru tot soiul de evenimente.

Săptămâna aceasta are loc festivalul UNIFEST, festival organizat la nivel naţional iar Tg Mureşul este inclus în seria celor 17 oraşe praticipante. OSMD (organizaţia studenţilor la medicină dentară) este desemnată în acest an să primească festivalul în custodie. Ei vor culege la sfârşit toate laudele.

Câteva cuvinte despre UNIFEST  “furate” din comunicatul de presă: “În cursul acestui eveniment studenţii mureşeni au acces gratuit la cultură, educaţie, sport, divertisment,  iar pentru că suntem studenţi la stomatologie vom avea şi acţiunea “Periajul corect=un zâmbet perfect” desfăşurată în parteneriat cu Primăria municipiului Târgu Mureş în toate clasele a IV-a, precum şi acţiunea de conştientizare a studenţilor privind importanţa donării de sânge prin acţiunea “Eşti student? Mai ai o restanţă: donează sânge!”

Mottoul sub care se desfăşoară este “UNIFEST Distracţie gratis, nu degeaba!”. Am citit că pe perioada întregii săptămâni vor avea loc multe activităţi de la concurs de Miss (despre care urmează art separat) la vizionat filme, piese de teatru, participare la filarmonica de stat, expoziţii, compeţii de darts şi fotbal plus  muuuulte altele pe care nu are rost să le mai enumăr. Dacă sunteţi doritori să participaţi la vreo acţiune de-a lor, aveţi aici pagina de facebook a OSMD, unde puteţi cere detalii suplimentare.

Eu vrea să subliniez mai tare, un eveniment de interes general şi anume concert Guess Who, adus tot în cadrul festivalului UNIFEST de aceeaşi OSMD. Vineri 16 noiembrie, începând cu ora 22.00 vine Guess Who, cel care tocmai a lansat o piesă nouă Fără Titlu. Guess Who e unul dintre cei mai în vogă artişti ai momentului, de aceea sunt sigură că sunt mulţi interesaţi să meargă la concert. Biletul costa 20 de lei, din care 5 lei sunt pentru consumaţie. Pentru bilete puteţi suna la nr de telefon al preşedintelui OSMD Aurel Masca 0758-928.813, sau organizatorii Laura 0741224588 şi Ciprian 0747344332.

Eu vă dau intâlnire vineri la concertul lui Guess Who, să facem cinste oraşului nostru care, sperăm noi, se va ridica “Tot mai sus”.

PS. Nu uitați de sondajul nostru. Îl găsiți aici. Mulțumim.

Post a Comment