Târgu Mureş
22 May, Wednesday
16° C
TOP

Concert HIJACK în Office

Sper că printre voi se regăsesc ascultători de muzică rock. Eu sunt adepta acestui gen de muzică şi pentru asta vă invit la un concert, unde ştiu că atmosfera va fi bestială. Mi-am propus să nu cumva să lipsesc de la acest eveniment aşa că pe mine mă veţi găsi cu siguranţă pe acolo.

Clubul Presei, sau cum îl ştiu cei mai mulţi, The Office, sunt gazdele acestui concert dar cei de la TĂT FAIN FRUMOS (prietenii lui Mihai) sunt organizatorii, iar cei care vor prelua frâiele petrecerii sunt HIJACK. Teoretic sunt destul de cunoscuţi în Mureş, mai ales de către cei care frecventează Office-ul şi mai nou Old City Pub.

Anunţul despre concert sună aşa: “Sâmbăta, 19.11., clubul Office vă invită la un concert come-back HIJACK! Vă aşteptăm!” Acum, nu ştiu ce să zic despre acel “come-back”. Or fi fost plecaţi băieţii în turneu, or fi luat o pauză de la concertele în Office, habar nu am, dar mi-am propus să aflu ce se ascunde în spatele acestei formulări, iar în postul “Cum a fost la concert HIJACK” am să aduc lămuriri.

Câteva informaţii despre HIJACK: s-au format în anul 2008, cântând diferite stiluri cum ar fi rock, funk sau country. Ei declară că atunci când sunt pe scenă se simt absolut minunat iar repertoriul lor înglobează cele mai bune piese ale stilurilor mai sus menţionate. Principala lor menire e să împrăştie din energia şi entuziasmul care îi încearcă atunci când susţin un recital. Şi-au propus ca şi obiectiv principal, să ajungă să îşi creeze propria lor muzică şi să devină o forţă în lumea rock-ului.  Formaţia e alcătuită din 4 baieţi şi anume: Willy Scheibert-voce, Csaba Szasz-chitară, Laszlo Janos-bas, Marius Pop-tobe.

Ora la care începe concertul, nu o cunosc, dar ce pot sa fac e să vă las nr de tel al clubului: 0265.212125.

Sper că v-am stârnit interesul vis-a-vis de acest concert. Eu vă spun drept că abea aştept. Ne vedem acolo!!!!!!!

Add by Mihai : Toate concertele din  office incep la ora 22.00

Post a Comment