Târgu Mureş
21 May, Tuesday
27° C
TOP

Concert Luna Amară în Office

Cu mare drag anunț acest super-concert de început de an (și cu mare părere de rău că nu voi putea fi acolo)! Personal cred că va fi unul dintre cele mai faine concerte ale Office-ului pe 2014 și am o mulțime de motive să cred asta:

– Băieții cântă din ’99, și fac asta foarte bine-sunt deja 15 ani de atunci.

– Au bifat cam tot ce înseamnă festival românesc din zona lor muzicală în ultimii ani (Peninsula, Bucovina Rock Castle, FânFest, Stufstock etc.), dar au cântat și pe scene din afară.

– Partea cu „au cântat în deschiderea/pe aceeași scenă” de regulă mi se pare irelevantă, dar hai să enumerăm și aici: Faith No More, HIM, Apocalyptica, Amorphis, Paradise Lost, Clawfinger, Toy Dolls, Anathema, Stone Sour, Alice In Chains şi Rammstein.

– Au filmat la sfârșitul lunii noiembrie 2013 un concert special la Hotel Continental din Cluj, ce va fi baza primului DVD live al trupei și vin să ne prezinte o „mostră” – piesa „Albastru” în varianta live la Conti, așa cum va apărea ea pe DVD-ul ce va fi lansat anul acesta.

Deci nu-l ratați, până la festivalurile din vară mai sunt luni bune! Va avea loc  sâmbătă, 1 februarie, de la 22.00. Intrarea costă 15 lei.

Până atunci aveți un link mai jos:

http://www.youtube.com/watch?v=W5UGTe2xuXU&feature=youtu.be

Post a Comment