Târgu Mureş
16 Sep, Thursday
26° C
TOP

Concert Paraziţii în Old City Pub

Old City – Cafe, Lounge & Pub aniversează 3 ani de existenţă!!

La mulți ani le urăm!! 🙂

În sept 2011 se deschidea OldCity Pub!  Trupa Rotilos în concert…magistrali de altfel. “Fear of the dark” a fost laitmotiv. Tot publicul a cântat, dansat, deși dacă te uiți la poze nu îți inspiră, neapărat, că oamenii prezenți ar fi “rockeri”. Și totuși… (continuarea aici , într-un articol de la vremea respectivă scris de Mihai Negrea, Outinmures.ro)

3 ani în care echipa OldCity a încercat să redefinească piața HoReCa din Tîrgu Mureș, printr-o abordare diferită a pieței de consum și a relației cu clientul, pe segmentul distracțiilor de seară, ieșirilor de business sau relaxare și a produselor pregătite în bucătăria și barul OldCity. Dacă au reușit cu succes…numai tu le/ne poți spune!

3 ani de evenimente, de seri tematice și degustări de produse, de reinventare continuă în conceptul de bucătărie și bar.  Toate aceste pentru a face ca OldCity – Café, Lounge & Pub să fie considerat, în continuare, de tîrgumureșeni localul No.1 pe segmentul său; și pentru aceasta OldCity îți mulțumește!

Cum a hotărât localul să-și aniverseze ziua? Împreună cu tine și… un concert marca Paraziţii!!

Paraziții sunt printre puținele trupe românești a căror notorietate (sau mai degrabă, notorietatea producțiilor lor) a depășit aria strict muzicală, intrând în cultura pop contemporană.

Concertul va avea loc vineri, 5 septembrie începând cu ora 23.

Biletul va costa 25 lei iar pentru rezervări poți suna la numărul: 0736 388 923, începând cu data de 28.08.2014.

Echipa Old City te aşteaptă să sărbătorești alături de ei pe o muzică bună, într-o locaţie recent renovată.

Distracţie plăcută! 🙂

Post a Comment