Târgu Mureş
19 Jun, Wednesday
26° C
TOP

Concert Partizan la J’ai Bistrot

Cei de la J’ai Bistrot şi-au redeschis porţile şi pe timp de iarnă, şi bine au făcut, pentru că acolo chiar te simţi ca între prieteni. Cel puţin aşa era astă vară, când frecventam Bistrot-ul, pentru că, unu la mână, era în aer liber, doi la mână, atmosfera era atrăgător de relaxantă şi trei la mână, aveau cea mai bună ciocolată rece (acum caldă… bănuiesc) din oraş.

Şi dacă tot şi-au redeschis porţile, au zis că ar veni ca o mănuşă un concert rock, pe timp de iarnă să ne încălzim măcar sufletele :). Invitaţi sunt cei de la Partizan, care au avut ca piese de succes “Fata mea” şi “Banii”.

Partizan s-a format în anul 2001 la iniţiativa lui Adrian Pleşca şi Razvan Moldovan de la Timpuri Noi, împreună cu Vali Neamţu, Dan Muşetescu, Vasile Malic şi Cristi Sandu. Trupa a înregistrat până acum două albume, iar anul 2002 a fost unul rezistenţă pentru ei, piesa “Fata mea” fiind unul dintre hiturile anului.

Formula actuală a band-ului este Adrian Pleşca (Artan) – voce, Răzvan Moldovan (Suedezu) – chitară, groove box, Andrei Robin Proca – bass, Radu Moldovan – tobe, această frază având scopul de a-i face cunoscuţi pe băieţii care vor putea fi văzuţi/aplaudaţi la concert :).

Pentru că tot ce se întamplă la J’ai Bistrot este ieşit din obişnuit, suntem invitaţi cu mic cu mare să “ne echipam toţi camarazii cu vestoane, baticuri, halate şi salopete din fabricile şi uzinele ţării.”

Concertul va avea loc Duminică, 11 Decembrie, în sufrageria mai sus menţionatului local, începând cu ora 8.30, iar “cotizaţia de membru” este de 15 lei.

Pagina de facebook a evenimentului o găsiţi aici, iar despre local, unde se află şi cum e pe acolo, aici.

Post a Comment