Târgu Mureş
15 Jul, Monday
32° C
TOP

CONCERT PUYA la Select Boutique Club

Luna octombrie începe pentru târgu-mureşeni cu ceva destul de intresant. Puya, celebrul nostru cântăreţ de hip hop, va concerta în Select Boutique Club.  Clubul ales de Puya,  din punctul meu de vedere a devenit cel mai fiţos de la noi şi zic asta fără umbra de răutate, mi se pare sincer că e  în faţa cortului celor de la Gallery. Nu am văzut decât poze de la diverse petreceri găzduite de ei, aveţi şi pagina oficială de facebook  aici,  dar spun astea pentru a sublinia că ţinuta casual cam iese din discuţie pentru cei care vor să meargă. Acum ştiu că Puya e cel care va face atomosferă, dar oricum ca şi club, părerea mea e că are pretenţii, vestimentar vorbind.

Despre Puya, vă spun sincer că deşi nu sunt fană declarată, recunosc ca are câteva mesaje adevărate şi că unele piese ale lui au un beat acceptabil.

Pentru cei care vor să fredoneze alături de artist, vă anunţ despre concert că are loc  Sâmbătă 1 Octombrie şi începe la ora 11 pm. Intrarea va fi  15 lei iar rezervările se pot face la nr de tel  0756 735 328.  Have fun!!!!!

Update by Mihai: Deci faza asta se numeşte Ownage ! Sambata se deschide si Temptations… oare o să meargă cineva? :)) trebuie să recunosc că asta e perversa de la Tg Ocna!

Post a Comment