Târgu Mureş
25 Apr, Thursday
10° C
TOP

Concert special de Crăciun în Jazz

Pentru că cititorii noştri sunt pe fază, pe această cale ţin să le mulţumesc, am mai primit o informaţie preţioasă despre un concert cu tema Crăciunului.

Concertul de Crăciun va avea loc în club Jazz şi se intitulează Hangover and Friends, formaţia Hangover fiind deschizătoare de spectacol. Invitatul special al acestei formaţii este  Erhard Huegel care ne va încânta la chitară şi voce. “Alături de ei vor mai cânta niște voci minunate, apreciate și la concursurile X-Factor și Vocea României: Tudor Turcu de la X- Factor, Dragoș Udilă  tot X-Factor și Vizi Imre  de la Vocea României.”

În Jazz va fi un adevărat spectacol organizat de Liga Studențească Maghiară din Tîrgu-Mureș și Jazz&Blues Club. Spun că va fi un spectacol pentru că aţi văzut mai sus ce listă frumoasă de artisti au, noi sau vechi, dar în opinia mea proprie şi subiectivă atracţia serii va fi nimeni altul decât Vizi Imre, finalistul nostru preferat de la Vocea României. Şi foarte interesantă este data concertului, 27 decembrie, adica la o zi după finala showului… aşa că primii pe care Vizi îi onorează cu prezenţa , imediat după finala concursului Vocea României, suntem noi tîrgu mureşenii. Îi admir loialitatea şi de aceea tot spun eu că nu ai cum să nu îl iubeşti pe Vizi. Am citit recent o declaraţie în care spunea el în stilu-i caracteristic “După ce am apărut la TV, s-a schimbat situaţia, dar eu am rămas acelaşi” şi nu mă îndoiesc vreo secundă că aşa e.

Nu cred că mai are rost să caut cuvinte de laudă pentru concert. E clar că trebuie mers, eu deja am dat attend.

Recapitulare: joi, 27 decembrie începând cu ora 22.00 în clubul Jazz&Blues are loc un concert de Crăciun. Biletul costa 15 lei pentru adulţi şi 10 lei pentru studenţi. La numărul de telefon 0724-400-322 puteţi suna pentru a rezerva o masă.

Până pe data de 27 vă las şi un link cu Vizi Imre pe care, aşa cum am mai spus cu alte ocazii, îl susţinem spre titlul de câştigător al vocii României.

 

Comments (1)

Post a Comment