Târgu Mureş
22 May, Wednesday
20° C
TOP

Concerte în Office la sfârşit de săptămână

Săptămâna aceasta suntem mai prompţi decât de obicei.

Dacă în mod normal articolele că sunt concerte/petreceri în weekend le postăm miercuri sau joi, acum încă de azi, marţi 13.03 2012, anunţăm ce invitaţii am primit.

Clubul presei îşi deschide porţile pentru iubitorii celor de la Andărcavăr Bend. Cine nu îl cunoaşte pe Paul Socol va avea parte de o surpriză plăcută. El e un mix de mai multe meserii, actor/cântăreţ/entertainer. Băieţii de la Andărcavăr Bend (Paul Socol- voce, Vizi Imre- voce & chitară şi Asztalos Zsolt -percuţie) vin să vă binedispună, vineri 16 martie începând cu ora 22.30. Dacă nu mă duceam la concertul Hip Hop, cu siguranţă acesta era evenimentul la care mă prezentam. Sper să ajung la concertul lor data viitoare când ne vizitează.

Sâmbătă, 17 martie, Clubul Presei i-au (re)invitat pe HiJack. Cine frecventează localul ştie că stilul abordat de ei este un fel de rock funk, dar pentru mai multe informaţii, puteţi accesa pagina lor de facebook. Astfel că începând cu ora 22,30, sunteţi invitaţi să asculaţi/dansaţi/cântaţi muzică bună, alături de HiJack.

Intrarea este liberă la ambele evenimente, iar nr de telefon la care puteţi să vă rezervaţi masă în Office este 0265-212125.

 

 

 

Post a Comment