Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
16° C
TOP

Concerte în Office

Azi am un material care vizează două concerte ce vor avea loc în Office. Aşa cum deja se ştie, cei din Office lucrează cu muzică live. Până de curând, au dat-o mult cu trupa Rotilos înainte, ei bine acum vă anunţ că au diversificat gama.

Astfel că mâine 28 octombrie, de la ora 10 seara, sunteţi aşteptaţi la un concert 112.

Al doilea concert e sâmbătă, de la ora 9 jumate, şi e susţinut de trupa Line Limit (foto), o “trupă debutantă în lumea rock-ului”. Trupa e din Mureş şi  e formată din 4 băieţi , care s-au adunat pentru prima dată în aprilie 2011. Primele lor concerte au avut loc în sala lor de repetiţii, care e la unul din membrii formaţiei acasă.  Ca şi activitate cu public mai mare, până acum, au cântat la balul bobocilor al liceului Unirea, prin Irish Pub dar şi în cetate cu ocazia zilelor vinului, iar acum vor avea ocazia şi în Office. Componenţa trupei e următoarea : Sabău Bogdan – chitară bas, Tudor Gliga – chitară solo şi voce, Ionuţ Ciulei – tobe şi Alex Cioata – chitară armonie. Le urez  încă de pe acum,un show cu multe urale la sfârşit.

Încep să aflu şi eu tot mai des de existenţa trupelor rock, ceea ce e ok, pentru că se promovează tot ce înseamnă muzică live. Eu nu mă supăr baieţi, hadeţi câţi mai mulţi pe piaţă, ca să am de unde alege.

O menţiune specială ar fi că este foarte de apreciat faptul că cei din Office şi-au autodepăşit limitarile autoimpuse şi au trecut mai departe  de trupa Rotilos(update by mihai: pe care îi apreciem şi le dorim numai bine de altfel cum sperăm că ne doresc şi ei nouă 😀 ).

Va lăs numărul de telefon al clubului Office, 0265-212125, în caz că aveţi nelămuriri sau poate vreţi să vă rezervaţi masă, cine ştie.

Vă urez să vă bucuraţi de muzică şi vă instig să faceţi o atmosfera incendiară, demnă de un concert rock.

Post a Comment