Târgu Mureş
25 Apr, Thursday
9° C
TOP

Concerte în Saga Cocktails and Dreams

Nu pot să spun că sunt un fan înrăit al stilului muzical rap dar zilele trecute am dat de o melodie pe net numită Globul de cristal și mi-a plăcut foarte mult. Melodia are și un videoclip care este mai deosebit, din care lipsesc decorurile ieftine și fetele pe jumătate îmbrăcate specifice clipurilor românești. Grafica videoclipului este făcută de cei de le REEA și părerea mea este că au făcut o treabă foarte bună .

Ei bine, autorul piesei este Vlad Dobrescu și el își lansează și primul album solo intitulat În sfârșit.

Lansarea albumului are loc pe 10 mai în Saga Cocktails and Dreams începând cu ora 22:00 iar intrarea este 20 ron. Ca de obicei, Vlad Dobrescu, îi va avea alături pe DOC și Deliric iar de warm-up se va ocupa DJ Sauce.

Tot in Saga, la o săptămână distanță, unul dintre cântăreții de rap din România, Sișu Tudor, membru La Familia si Haarp Cord, s-a hotărât să-și lanseze o carieră solo și astfel și-a pornit turneul de lansare la nivel de țară iar una dintre opririle pe care le face este și la Târgu-Mureș în data de 16 mai.

Concertul începe la ora 22:00 iar intrarea costă 15 ron.

Sișu va cânta alături de Robert DRG și DJ Twist iar de warm-up se vor ocupa Jimmy Măsti și DJ Radu.

Pentru toți cei cărora le era dor de rap autentic, Sișu vă așteaptă la concertul de lansare al noului album,  Marea Evadare.

Distracție plăcută la ambele evenimente! 🙂

Post a Comment