Târgu Mureş
26 Feb, Monday
7° C
TOP

Conferința Europeană ACWW la Târgu Mures

Nu am mai scris de mult pe pagina outinmures, dar acum revin cu un articol prin care vreau să anunț cu mândrie că Târgu Mures este gazda unei conferințe de talie europeană. Evenimentul acesta merită să fie cunoscut. Asadar..

Asociația Femeia Mileniului III, un ONG înființat în 2003 la Târgu Mures,  împreună cu Associated Country Women of the World (ACWW), a cărei membră este, organizează în perioada 4 – 8 septembrie,  la Târgu Mures Conferința Europeană ACWWW “90 years of achievements, building 90 years of opportunities (90 de ani de realizari, 90 de ani de opportunitati).

Conferința este organizată sub umbrela ACWW, cea mai mare organizație pentru femeile din mediul rural, avand 9 milioane de membre, în 70 de tari ale lumii, al cărei scop principal este de a îmbunătîți  standardul de viață, sănătate si educație al femeilor si familiilor acestora.

La conferință vor participa peste 100 femei din Europa si din lume, inclusiv Presedinta ACWW Ruth Shanks din Australia, precum si participante din Canada si Africa de Sud. Keynote speaker  este reprezentanta Organizației Mondiale a Sănătății la Bucuresti. 

Deschiderea oficială va avea loc în data de 5 septembrie ora 8:30 la Palatul Culturii.

Mai multe detalii despre acest eveniment găsiți pe pagina de facebook https://www.facebook.com/femeiamileniului3/.

Post a Comment