Târgu Mureş
30 May, Thursday
13° C
TOP

Conferință gratuită: 12 obiceiuri de Inteligență Emoțională

În luna iunie, a avut loc la Târgu Mureş o conferinţă gratuită susţinută de către Zoltan Veres, speaker, trainer şi coach în cadrul companiei REFLEQT din Cluj Napoca. Acesta este acreditat international de Six Seconds, cea mai mare organizație din lume axată pe dezvoltarea inteligenței emoționale. În cadrul companiei Refleqt, Zoltan ține conferinte, seminarii și workshop-uri pentru companii și pentru publicul larg.

Luna aceasta, speakerul revine la Târgu Mureş, aşa că dacă nu aţi ajuns în iunie puteţi merge acum. Evenimentul se adresează tuturor celor care își doresc să afle cum să aplice inteligența emoțională pentru a fi performanți și împliniți atât în viața de zi cu zi cât și în domeniul business.

Conferinţa gratuită se desfăşoară în data de 29 Septembrie de două ori la Târgu Mureș la Hotel President, sala Manadas, str. Gheorghe Doja nr 231. Aşadar puteţi alege în funcţie de progamul pe care îl aveţi care din ele vi se potriveşte mai bine: sesiunea  de dimineaţa: 10:00 – 13:00 sau sesiunea de după-masă: 17:00 – 20:00.

Locurile se pot rezerva aici.

Pentru orice întrebare, puteţi scrie email la adresa events@refleqt.ro  sau puteţi suna la numărul de telefon: 0749 383 687.

 

Post a Comment