Târgu Mureş
31 Mar, Friday
11° C
TOP

Conferința Regională Rotaract la Târgu-Mureș – review

După cum vă povesteam, weekend-ul ce a trecut am participat la Conferința Regională Rotaract Zona 3, ca și membru activ Rotaract.

În prima zi am luat parte la două training-uri despre Rotaract, după care au urmat prezentările de proiecte din partea fiecărui club participant la eveniment.

După o meritată pauză ne-am întors la Hotelul Continental pentru o degustare de vinuri urmată de cină. După aceasta a avut loc, în cadrul Hotelului Grand, petrecerea Rotaract, The Wild Ones, unde ne-am distrat până spre dimineață.

Dacă ar fi să subliniez un lucru care m-a dezamăgit la această conferintă a fost faptul că mă așteptam să fie mult mai multă lume prezentă. Cu toate acestea, cei care au participat la conferință,  au putut face schimb de experiență în ceea ce privește problemele unui Club Rotaract.

Ca și membru relativ nou Rotaract am reușit să cunosc oamenii din Regiunea Rotaract din care fac parte și totodată proiectele în folosul comunității, la care au lucrat ei în anul ce a trecut.

Pentru cei ce vor să afle mai multe informații despre grupul Rotaract și cu ce anume ne ocupam noi,  pot accesa pagina internatională Rotaract.

Post a Comment