Târgu Mureş
17 Jun, Monday
17° C
TOP

Conferință “Stop Automedicației!”

Pentru că lucrez în domeniu nu pot să nu anunt, și să nu susțin, această inițiativă a Ligii Studenților Tîrgu Mureș! 

Aș vrea să aud că au participat cât mai mulți târgumureșeni la această conferință pentru că trebuie să știe fiecare ce este bine să facă și ce nu atunci când starea de sănătate dă semne de slăbiciune.

Fie că ne doare capul, că tuşim, că avem febră, că ne doare măseaua, că ne doare stomacul, că avem ameţeli sau că ne simţim rău din cine ştie ce motiv, dăm repede fuga la dulapul cu medicamente şi ne tratăm singuri. Greșit!!
Această conferinţă se adresează întregii populaţii , fie ei elevi, studenţi sau părinţi, şi trage semnalul de alarmă cu privire la riscurile tratamentului “după ureche“!

De asemenea, veți avea ocazia să aflaţi detalii despre modul în care se asociază medicamentele, despre cât de dăunătoare poate fi utilizarea necorespunzătoare a aşa-ziselor medicamente “banale” eliberate fără prescripţie medicală, dar şi alte curiozităţi din lumea farmaceutică, utile tuturor!

Conferința va fi susținută de Conf. dr. Camil-Eugen Vari și va avea loc în data de 31 martie 2015, ora 20:00 la Casa de Cultură Mihai Eminescu.

Liga Studenților Tg.Mureș vă aşteaptă să învăţați alături de ei cum să prețuiți viaţa!

Post a Comment