Târgu Mureş
27 Nov, Saturday
1° C
TOP

Conferințele BookLand Evolution la cea de-a 4-a ediție

Astăzi a debutat cea de-a 4-a ediție a Conferințelor BookLand Evolution, cel mai amplu proiect cultural, care oferă liceenilor și studenților din 23 de orașe o oportunitate excelentă de dezvoltare personală prin discuții libere cu peste 500 de profesioniști consacrați.

Speakeri: Liviu Pancu, Adriana Constantin, Claudia Togănel, Vizi Imre, Titus Ilovan, Cristian Constantin, Hamar Alpár Benjamin, Dan Fărcaș, Cristina Pascu, Hermina Man, Laura Borotea, Gal Sandor.

La 9 ani, de ziua mea, am primit o chitară de la unchiul meu și am fost foarte entuziasmat… pentru câteva luni, apoi am pus-o pe raft și am lăsat-o acolo până când am împlinit 14 ani. După acel punct a început nebunia, am învățat să cânt la chitară în 3 luni, apoi am început să joc bas și am devenit fascinat de tot ce înseamnă muzică. Am început sa joc în formații ca un basist, dar am cântat doar ca vocalist de fundal. Între timp am absolvit liceul și am fost profesor timp de un an înainte să fiu admis la facultatea de actorie. Dupa atingerea locului doi la Vocea Romaniei, am căpătat mai multă încredere în mine, acum îmi scriu cântecele și am propriul meu mesaj pe care vreau îl transmit oamenilor prin muzica mea

Vizi Imre, cântareț, compozitor, producător

Dorința de a-i ajuta pe oamenii din jur se regăsește în activitatea mea de zi cu zi, fie că este vorba de a veni în sprijinul lor în a-i ajuta să găsească jobul potrivit, fie că implică implementarea unor proiecte care să le faciliteze acest proces sau organizarea de diferite evenimente care să contribuie la dezvoltarea lor personală și profesională. Întrucât stă în puterea fiecăruia dintre noi să contribuim la dezvoltarea comunității locale, am ales ca și în timpul liber, prin diverse actiuni și proiecte de voluntariat, să-mi aduca aportul în proiecte de impact care produc o schimbare și care îi ajută pe oameni să se dezvolte.

Hermina Man, Country Manager, Starbiter PR Manager, Best Jobs Immediate Past President, JCI Târgu Mureș

Sunteți invitați cu toții între 10-14 aprilie, în intervalul orar 14:30 – 16:00, la Palatul Culturii, Sala Mică unde intrarea este LIBERĂ.

“ În fiecare dintre noi stă puterea de a contribui la dezvoltarea comunității locale”!

Post a Comment